2013. április 23.a párjával járt itt 45Ha barátokkal szeretnél egy szép estét eltölteni akkor tudom ajánlani, de kisgyermekkel is. A pizzájuk nagyon finom, s a kiszolgálás is megfelelő.
Nyáron üzemel a grill teraszuk ami legjobb Vácon. Nagyon finom grill ételekkel. Egy nyári este barátokkal vagy pároddal kettesben Vác főterén :)
Aki még nem járt itt próbálja ki! ! !
2013. április 23.a párjával járt itt 45Egy csodálatos hétvégét töltöttünk el párommal, annyira tetszett a hely hogy a helyszínen még egy nappal meghosszabítottuk nyaralásunkat. A személyzet nagyon segítőkész volt.
A félpanziós ellátás tökéletes volt (bőséges reggeli és vacsora, nagyon sok féle választékkal).
Klimatizált szobában voltunk, korrekt, megfizethető áron.
2013. április 23.a párjával járt itt 45Szeptember első hetében töltöttünk itt pár szép napot.
A kora ősz ellenére szép idő volt, tökéletes volt a pihenésre. A wellnes részleg a szaunával, pezsgőfürdővel és medencével tökéletesen megfelelt számunkra. Egy akciós utazás volt, félpanzióval, ebben az árban maximálisan meg voltunk elégedve.
Bármikor visszamennénk pár hasonló szép hétvégére.