2016. január 2.barátokkal járt itt 55 Budapesti Baráti társaságunkkal /8fővel/ itt töltöttük az Ó év utolsó napjait, és az idei év első napját! A szállodai fogadtatás udvarias, kellemes, mintha haza érkeznénk olyan a légkör. A személyzet kedves, mind a recepción, mind az étteremben. Délutáni sétáink során felfedeztük a város egy-két részét, majd 31-én de.
a wellness részben kényeztettük magunkat. A szilveszter esti üdvözlőital, vacsora és az éjszakai ital-felszolgálás is rendezetten, gyakorlottan, kedvesen történt a felszolgálók részéről. Az éjféli pezsgős ÚJ ÉV köszöntő után finom volt a svéd asztalosan tálalt lencsefőzelék, sült kolbász-virsli stb. A zenekar jó hangulatot teremtett ugyan, de nagyon hangos volt, és hamiskás is. /Ez az egy, ami kívánni valót hagy maga után ott létünk során/. Összességében jól éreztük magunkat! -köszönjük a Hotel dolgozóinak! Mindenkinek kívánunk egészségben,örömökben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET! Jakabné Fehér Anna és barátai
Személyzet: maximálisan kedves,segítőkész udvarias! --köszönjük! BUÉK! -Mindenkinek! Az elhelyezkedése megközelítés, rátalálás szempontjából jó! - csak a gyárból jövő szagok, füstök miatt a szoba ablakokat szellőztetés céljából sem lehet kinyitni, mert borzalmas a bűz! :(