2016. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55 2016. 08. 26-28-án töltöttünk egy hétvégét itt a családdal. Nagy tágas udvar, a gyerekeknek homokozó csúszda trambulin, teke illetve kosárlabdázási lehetőség. Az itt lakók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Este grilleztünk, amihez a fát ők biztosították. Jó helyen van a ház, kb 400m van a Balatontól.
Kicsit tartottam a szállástól mivel még februárban lefoglaltam és utazás előtt olvastam az előttem írt hozzászólást. Kellemes meglepetés fogadott mivel én nem tapasztaltam ezeket a dolgokat amiket itt leírtak. Az apartmanba belépve a konyha valamint az étkező fogadott. A folyóson haladva előbb a fürdő ahol a mosdókagyló mellett ott volt a törölköző tartó. Majd tovább haladva a szobákba érkeztünk minden szobában szekrény amikben voltak polcok is. Pókhálót nem láttam sehol, de a mostani világban a pókok egy este alatt is szép kis hálót tudnak szőni , mi nem találkoztunk ezekkel. Az ágyakon gumis lepedők voltak leterítve, ezeken helyezkedtek el az illatos ágyneműk. Az biztos hogy nem sajnálták az öblítőt. :D Én készítettem fotókat is mielőtt az jönne le, hogy csak kamu az egész. A mai világban mindenkinek van okos telefonja, ha igazak lettek volna az előttem leírtak miért nem fényképeztek? ? ? ? Ennek inkább lejáratás szaga van. . . . Mi biztos, hogy újra eljövünk. .
Csaba Vendégház válasza
Köszönjük szépen! Jövőre is várunk vissza titeket. A kutyusnak is nagyon hiányzik a kis Adolf.
2016. augusztus 30., Csaba Vendégház, üzemeltető