Nos! A fogadónak külön parkolórésze van,sorompóval elválasztva az ottani lakók elöl! Már a gépjárműből kiszálva gyönyörű látvány fogadott a Gyömrői tóra! A fogadó ajtaján belépéskor,nagyon finom,ínycsiklandozó illatok repkedtek ki a konyhából! De ezt elmondhatom,hogy minden nap,más és más lenyűgöző,nyáltermelő illatokat ismerhettünk meg! Így legalább tudtuk,hogy biztos remek a konyhájuk! Nagyon szép tiszta a bárpult,étterem,és a fogadó többi része is! Bár az ételekről nem igazán tudok mesélni,mert az étlap láttán,az áraktól kicsit visszahúztuk magunkat,így úgy döntöttünk,hogy megkíméljük pénztárcánkat a kihalás szélétől,így csak desszerteztünk! Ami isteni volt,a Túrógombóc,csokiöntettel! A személyzettel teljesen nem vagyok megelégedve! ! Annyira látszik pár itt dolgozón,hogy nagyon kínzás az itt dolgozás! Se egy mosoly,vagy egy szép hang,egy kedves tett! Nem is nagyon éreztem jól magam a közelükben! Vagy mi voltunk furcsák számukra? ? :) Nem nagyon szerettünk lejárni az étterem részére! Inkább a szobánkban voltunk csak 2esben! Bár egyik napon,benyitottak a szobánkba,és elég ciki volt! Kártyával történik a szobákba a belépés! A recepción azt mondták senki nem tud bemenni más kártyával,más szobába! Hát ez nem így lett! :) Bár volt egy nagyon aranyos lány,aki az első itt töltött napunkon felmondott! Amit nagyon sajnáltam,mert egyedül ő volt az,aki tudott kedvesen beszélni! Nagyon tetszett a kis lift,ami felvitt a szobákhoz! A szobánk tiszta,és rendezett volt! Kilátás a szép tóra,ami eléggé lenyűgözött,le is fotóztam az ablakunból kinézve! Bár ezekre az apró hibákra,amiket most lefogok írni,figyelhetett volna a takarító szervezet! A tv,az jobb ha nem is kapcsoltuk be! Recsegett,zúgott! Távirányitóból elem lemerülve! Fürdőszobában a villany egyik nap kiégett! Szerintem ezekre figyelhetnének minden vendég után! Plusz még,hogy a kijárat irányában 5 percet kell arra várni,dudálással,integetéssel egybevéve,hogy azt a fránya sorompót kinyissák! Mindig ünnepeltünk,mikor végre kinyitották! :D
Esténként,hajnalokban,örültem,ha eltudtam aludni,mert olyan nagy ricsajozások,bulik,és dörömbölések hallatszottak fel a szobánkba! Persze ez nem minden este volt így! :) De többször előfordult! Van wellness terem is,de azért is külön kell még fizetni! Wifi lehetőség teljesen biztosítva! Egybe véve mindent,azért nagyon jól éreztük magunkat,és egymást! :)
De az a NyUgaLoM,ami ott van! Fantasztikus! :)
Pont az,ami akkor nagyon kell az embernek! Főleg egy szerelmes párnak! Szépsége,és nyugalma miatt ajánlom mindenkinek! ! Kilépéskor el ne felejtsünk bele írni a Vendégkönyvbe! És ajánlom én magam! Ha nagyon egyedül szeretnénk párunkkal tölteni a szabadidőnket,a tó melleti kis parkban megtehetjük! Vagy a tó melletti focipályán sportolhatunk,majd ha végig megyünk az erdőn,még egy tóra bukkanhatunk,ahol bedobhatjuk pecabotjainkat egy kis horgászatra! Jó pihenést mindenkinek,aki kedvet kapott a Bagoly fogadóba ellátogatni! :)