2014. október 31.a párjával járt itt 45 Kicsi, de kedves hely finom ételekkel. A belső tér alapvetően egyszerű, ugyanez mondható el a mellékhelyiségről is. Az emeleten található egy különterem, illetve szállást is tudnak biztosítani. Ezeket a részeket nem láttuk, ezért nem tudok róluk nyilatkozni. Teából sajnos csak 1 választékuk van: fekete, és mézet nem tudtak hozzá adni.
Ezt leszámítva minden rendben volt. Parkolási lehetőség kb. 4 autó számára van az udvaron. A mi esetünkben foglalt volt minden hely, de a szomszédos utcában tudtunk parkolni.
2014. október 21.gyerekekkel járt itt 45Bármit választ az ember az étlapról, nem foghat mellé. A külső, belső kialakítás kellemes és egyben izgalmas hangulatot sugároz, igaz a belső tér elég sötét. Az online rendelés is egyszerű és gyors. Sokféle fizetési mód megengedett. És nem utolsó sorban kedvesek a pincérek. Igaz, egyszer több, mint 1 órát vártunk az ételünkre.