2020. február 2.családjával járt itt 25 Kellemes belső tér és meleg fogadott bennünket, kb. tíz percig komfortosan éreztük magunkat. Rendeltünk, jött a kávé. Az italoknál már elgondolkoztam, mert mindenből a drágább, kisebb kiszerelésű kaptuk, kérdés nélkül. Majd ezt követően egy teljes órát vártunk a francia hagymalevesre cipóban. Mire végre megérkezett, már igazán éhesek voltunk.
Azonban csak néhány kanálnyi leves volt a cipóban, annyira kevés, hogy még eláztatni sem tudta a cipót. Végül a fizetésnél vadragu leves szerepelt a blokkon, ahogyan az étlapon is eredetileg. Szóval egyórás várakozás után vadragu leves árában kaptunk négy evőkanál hagyma levest, amit tíz perc alatt mindenestől eltüntettünk, és közben éreztük a várakozó tekinteteket, mert kellett az asztal. Ők maguk is érezték a helyzet visszásságát, mert letörölték a levest a tábláról gyorsan. De ennyi, még a 10% szervízdíjat is felszámolták. Reklamáció nélkül távoztunk, de senkinek nem ajánlom a helyet. Ja, ez a másfél órás ücsörgés 7000,- forintba került.