Tragikus ami ott zajlik

City Hotel SiófokCity Hotel Siófok a térképen

Szörnyű 2017. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. március 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
1. Nyáron a tetőtér elviselhetetlenül meleg, hajnal ötig aludni nem lehet.
2. Egy kattogó ventillátor van a szobában ami semmit nem ér, a klímát a tetőtérben felejtsétek el.
3. Recseg az ágy.
4. Zuhanyozni normálisan nem lehet, mert ömlik kifelé a víz.
5. Spórolós reggeli ezért az árért kicsit erős, és várhatsz mire újra töltik a reggelit.
6. A hab a tortán, hogy távozáskor lerántottak egy koszos törölköző árával, meggyanúsítva hogy elloptam azt, amit kikérek magamnak. A vicc az egészben, hogy érdekes módon reggelre, mielőtt még ellophattam volna, az új törölköző már meg is volt rendelve.
+1. A tetőtéri részhez egyetlen egy mini hűtő tartozik, amit a tetőtér összes szobája használhat.
Összegezve, nem ajánlom senkinek...
Személyzet:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

City Hotel további értékelései

2024.08.07gyerekekkel
4 ágyas szobához 2 ici-pici szemetes tartozik, ami még akkor sem elegendő, ha nem ott étkezünk, nincs pelusos kisgyerek. 5 napon keresztül nincs takarítás, azaz a kukákból dől a szemét. Én 3 gyerekkel utaztam. A gyerekek este csipszet ettek - és tényleg nagyon odafigyelve a tisztaságra - és 1-2...
2023.09.01a párjával
A város közepén helyezkedik el, karnyújtásnyira mindentől, a víztorony, Pláza szomszédságában. Reggeli változatos és finom. A tetőtér nyáron borzasztó meleg. Ettől függetlenül elegedettek voltunk és bátran ajánlom!
2021.09.08a párjával
Siófok közepén helyezkedik el, szinte kocsit nem is kell használni, minden elérhető távolságra van. Ehhez képest alacsony árak vannak. Reggeli bőséges volt. 2-szer voltunk már itt, de nem lehetetlen, hogy még visszatérünk!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Magistern Siófok