Kiváló 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A legkiválóbb étterem Keszthely környékén. Igazi gourmann élmény. Remélem, a 2015-ös Gault et Millau éttermi kalauz kritikusai is megtalálják, mert így legalább a környéken is lenne szakácssapkás étterem. Az ott fogyasztott borjúnyak szuvid egy olyan omlós és ízletes élményt nyújtott, amelyre gondolva azóta is öröm van a szívemben és pocakomban. Mindemellé a gyönyörű mediterrán környezet és balatoni panoráma...az igényesek paradicsoma ez a hely.
Az étteremhét rendezvényen voltunk itt, három fogás fix áron.Azt gondolom, ez megérte így, mert nem egy olcsó helyről beszélünk. Olyan fogásokból lehetett választani, amik nem szerepelnek az étlapon. A levesek (zöldborsókrémleves és korhely harcsahalászlé) nagyon finomak voltak. A főételek...
Az elmúlt években többször jártunk itt, először komolyabb elvárásokkal érkeztünk az étterembe, akkor némileg csalódtunk is. Mostanra arra jutottunk, hogy az évek során annyira sokszínű lett a vidéki gasztronómia, annyi zseniális étterem nyílt országszerte, hogy szinte felesleges lenne...
9 helyett 11-en érkeztünk, asztal pluszban NINCS, szék is nehezen, nem megoldást keresnek, nem segítőkészek, hanem ridegen, mindenre NEM a válasz. Gyerekek is voltak, SEMMIT nem lehet az ételeken változtatni. Válasz újra tömören NEM. Hangulatos hely lenne, de ez az úgy is jön más, ha nem...