A top séfek - Széll Tamás, Szulló Szabina - nevével fémjelzett étterem elegáns, kifinomult, a berendezés visszafogott, fontosak az apró részletek, nagy hangsúlyt fektettek például a megfelelő megvilágításra, de arra is, hogy az asztalok többségétől lehessen vetni 1-1 pillantást a konyhában folyó munkálatokra, előkészületekre. A vendég itt az első pillanattól kezdve a távozásig úgy érzi magát, mintha a személyzet a tenyerén hordozná. Különleges figyelem, udvariasság, segítőkészség és pontos tájékoztatás az ételekkel kapcsolatosan. Az étlapról megrendelt 3 fogáson túl az elején még egy komplett degusztációs előétel, egy plusz leves, majd a végén +2 desszert is része a menünek. Előfalatokként a vidék ízei érkeztek: sonka, szalámi, tepertős pogácsa, körözött, sajtos falatka, 2 sós kosárka, kovászos házi kenyér. Utána jött a szintén ajándék tojás-erőleves. Az én első választásom a halászlé volt, persze ez sem mindennapi. Csodálatos ízek, harmonikus összhatás. Főételként ízelítő disznóságokból: véres hurka kocka, ropogós mangalica és mondjuk töltött palacsinta. A desszert egy szilvás parfé különleges ehető bordó levéllel. Mestermű a javából. A plusz desszertek: mákfagyi citrommal, majd 5 db aprósütike, a klasszikusok újragondolásai. Rákóczi túrós, zserbó, meggyes-mákos. Hibát nem találni semmiben, mondjuk én nem is kerestem, de annyit megjegyeznék, hogy ez az utolsó aprósütis nem volt minden szempontból telitalálat. Ezeken még lehetne finomítani, úgy sejtem, ez már az elmúlt hónapokban meg is történt. Érezni lehetett, hogy ez a menüsor, ez a séf-teljesítmény Michelin-csillagért kiált, és nem sokkal később valóban meg is kapták. Jelenleg az ebédmenü 3 fogás: 12. 500 Ft, a 4 fogás 16. 500 Ft, a csillag előtt még 10ezer Ft alatt el lehetett csípni. Sőt, a nyitáskor ha jól rémlik, 5-6 ezer Ft volt. (+12,5% szervizdíj). A mosdóban patyolattisztaság, finom, puha, hófehér textil kéztörlő jár minden vendégnek. Első fogásként