Nagyon kellemes, hangulatos hely, a pincérek udvariasak, a kiszolgálás pontos, és kellően gyors, igaz nem voltak sokan. Az ételek :
Péntek ebéd:
- Füstölt csirkeragu leves, falusi cipóban „Ahogyan mi szeretjük”
Nagyon ízletes, kellemesen tömény ragu leves, ajánlom mindenkinek, a cipó is jól volt pirítva. - Falusi tyúkhúsleves gazdagon csigatésztával, bográcsban kínálva
Kellemes húsleves, igazából semmi különös, de ízletes darab
- Egészben grillezett rozmaringos kacsamell filé narancsos, mentás mártásban burgonyakrokettel
A kacsamell pont jól grillezve, nem száradt ki, ízletes fűszerezéssel, nagyon jó. A narancsos-mentás mártás jó találmány, izgalmas az íze, jól megy a kacsához. Sajnos mint oly sok helyen a krokett itt is fagyasztott eredetű. . . -Egerszalóki bőségtekercs burgonyapürével
Na ez nem jött be annyira. . . Maga az ötlet jó lett volna, de a tekercs panírja szinte egyben lejött, a hús teljesen ki volt száradva, és voltak a töltelékben "hidegpontok" igazolva sejtésem, hogy mikrózva lett. A burgonya püré ehetetlenül forró, és teljesen átlagos. Amúgy a tekercs tölteléke jól ki lett volna taláva, de sajna a hibák elvitték a dolgot a rosszabb irányba. Szombat ebéd :
Ekkor nem ettünk levest, nem voltunk igazán éhesek, csak fő fogást kértünk. - Rostlapon sült csirkemell filé, magvas salátaágyon tálalva
A csiremell filé kapitális méretre klopfolva, de mégsem száradt ki a sütésnél, ez nagyon jó. A saláta ágy magvakkal megszórva/elkeverve jó ötlet, és jól ment a csirke ízesítéséhez. Kellemesen kiegészítették egymást. - Vörösboros szarvas tokány vargányával, baconos zsemlegombóccal
Be kell valljam a jó vörösboros szarvas tokány vagy pörkölt az egyik gyengém. Nagyon finom gombás szarvas tokányt kaptam, de valami nagyon hiányzott belőle. A hús nagyon jól lett elkészítve, szinte szét omlik, de mégsem esik szét már a tányéron. A második-harmadik falatnál tudtam, hogy ide még nagyon kell némi áfonya lekvár. Kértem a pincértől, de nem áfonya lekvárt hozátt, hanem ahogy mondta :"áfonya lekvárunk nincs, de hozok sokkal finomabbat", és úgy is lett. Kaptam egy adag kíválóan elkészített cumberland mártást, ami egyébként remekül megy szinte minden vad ételhez, de a szarvashoz még inkább ! Meg is jegyeztem a pincérnek a teli találatot, és javasoltam legközelebb már eleve adjanak az étel mellé belőle, remekül kihozza a tokány ízét. Vasárnap ebéd :
Hazafelé indultunk, de előtte jól esett volna egy finom ebéd. Sajnos erről sokat nem tudok írni, a nagy forgalom miatt a parkoló, és az utca is tele volt, így autóval csak jóval messzebb az út szélén tudtunk megállni, és visszasétálva azzal szembesültünk, hogy telt ház van, nincs 2 főre sem asztal. Kértek 10 perc türelmet, de az ilyen esetben nálam nincs, így elindultunk hazafelé, és Gödöllőn ebédeltünk,melyet egy új véleményben írok meg.