Termál Hotel Liget Érd

Termál Hotel Liget ÉrdTermál Hotel Liget Érd
Termál Hotel Liget ÉrdTermál Hotel Liget Érd
9 fotó

Termál Hotel Liget Érd bemutatkozása

A háromcsillagos Termál Hotel Liget Érden, Budapesttől 25 kilométerre található. A szálloda medencéit 800 méterről feltörő gyógyvíz tölti meg, amely naponta cserére kerül. A szálloda wellnessrészlegének fedett és nyitott medencéi, frissítő szolgáltatásai nyugodt pihenést biztosítanak.

53 vendég értékelése alapján

1,3Kényelem
1,2Szolgáltatás
1,6Étkezés
2,6Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék

Termál Hotel Liget Érd vélemények

Gyenge 2013. október 28.gyerekekkel járt itt
A hotel fürdőszobája a 70-es évek gyenge kollégiumi utánzata,amely felújításra szorul. A wc csapjának alig van nyomása,viszont a mosdóból csak a kőre folyt a víz. Lejárat a wellnes részlegbe,a kazettás ablakokat kívülről is meg kellene tisztítani. Ahogy a szobák ablakait legalább 2 hetente. . . . . A függönyök. . . .
Gyenge 2013. augusztus 16.a párjával járt itt
Tisztelt Szállásvadász! Kapóra jött ez az értékelési lehetőség, mert ígyis-úgyis akartam a tapasztalataimat másokkal is megosztani! Én már több helyen jártam az országban, sőt, a korábbi véleményeket is elolvastam erről a hotelről, de azt gondoltam, biztos csak "nagyítanak"! DE nem! ! !
Gyenge 2013. július 31.családjával járt itt
Sajnos igaz amit az előttem szólok írtak. Olcsó szalámi 3db, 1db sajt minden reggel, olcsó margarin, dzsem, csak fehér kenyér. A kiszolgálás pocsék. A recepciós még a köszönést sem akarja fogadni. A kültéri medence algáktól hemzseg. A jacuzzi nem működik, ha igen nem a rendeltetésnek megfelelően. A kaja pocsék.
Gyenge 2013. július 23.gyerekekkel járt itt
Minden reggeli egyforma, 3 szelet olcsó szalámi és egy szelet sajt. A szomszédos békebeli közértben kellett bevásárolni. Az étlap választéka szegény és abból sem lehetett mindent rendelni. A kültéri medence koszos, falevelek, alga és bogarak benne. A kiszolgálás pocsék, a pincért láthatóan zavarják a vendégek.
Gyenge 2013. július 22.a párjával járt itt
Általában nem szoktam hosszú levélírásra vetemedni, de az Hotel Érd-ben töltött két nap meglehetősen mély benyomást tett rám - sajnos negatív értelemben, és nem szeretném véleményemet véka alá rejteni, mert akkor a mi kárunkból/negatív élményünkből senki nem okul. Rettentően elkeserítettek az itt tapasztalható állapotok.
Gyenge 2013. június 20.a párjával járt itt
Csalódás volt nekünk ez a 3 nap. Az ételek egyenes pocsékok voltak! A reggeli egy vicc volt, elnézést a kifejezésért de ez az igaszság! Személy szerint nem eszem kenyeret! Akárhol voltam eddig Wellnes-ezni,mindig tudtam enni olyan ételt amihez nem kell a kenyér,most 3 szelet szalámihoz mit egyek hogy ne legyek éhes? !
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt már2 évnyi aktív tagság
2013. május 23.a párjával járt itt
Kellemes hangulatú szálloda, a wellness részleg komplett, bár épp ott tartózkodásunk alatt elromlott a szauna. Külső gyógykezelések is folynak, ezért nagyon sok az idős ember, nagy a hangzavar, tele vannak a medencék, a jakuzziba nem is fértünk be 2 nap alatt a "sorban állás" miatt. A kinti medence még úszásra is alkalmatlan, nagyon hideg volt.
Termál Hotel Liget Érd - Medence/kert
Gyenge 2013. április 25.a párjával járt itt
Aki ezt a szállodát választja elősször nézze meg a hozzászólásokat! Én nem tettem sajnos. A szobánk tisztasága látszik az értékelésből,a fürdőszobában csatornaszag ,a csempefugák penészesek,a törölköző cigifüst szagú. Az reggeli bundáskenyér száraz és a felvágottak sem bizalomgerjesztőek.
Gyenge 2013. április 3.gyerekekkel járt itt
Thermál víz ,van ,de hiba kértük tegyenek a kinti medencébe meleg vizet,hogy kinn lehessen lenni a szabadban,meg sem hallották. A konyhából a füst mind a fenti folyosón állt meg az ablak a szobban nem nyitható . A szobAk koszosak lelakottak,az ágynemú nem bizalomgerjesztő, olyan ,mint ,ha mr aludt volna benne valaki. A padló koszos porcicás.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Gyenge 2013. április 1.barátokkal járt itt
Pokoli bűz fogadott a fürdőszobában,a WC-ben az előző lakó végterméke, de a lefolyók bűze is dominált, amit aztán megszüntettük, 1 db pohár a szobában, fogmosó sincs, egy db törülköző kettőnknek. Radiátor csapja hiányzott, a sötétítő függöny egy zsebkendőnyi, nem takart. Kényelmetlen pici szoba.