A kiszállítás káosz

Sziget Vendéglő GödöllőSziget Vendéglő Gödöllő a térképen

Gyenge 2014. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. december 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Röhej, amit a házhoz szállított rendelésekkel művelnek. Mi a családunkkal rendszeres rendelők voltunk, volt hogy havi 100 000 Forintnál többet hagytunk ott csak házhoz szállításra.
A kiszállított ételek egy idő után viszont sokszor teljesen inkonzisztens minőségben érkeztek (egyszer volt rendesen betét a levesben, máskor meg éppen csak valami lé, ami még maradt). Egyszer 4 sajt járt ahhoz, amihez 2 nap múlva már csak 2. Egyszer ez maradt ki az étlapon szereplő standard kajából, máskor meg amaz.
Volt, hogy a gyerek azt mondta, rossz a spagetti. Mondom ne finnyáskodj, megkóstoltam, hát konkrétan a teljes adag kiszállított kajából kutyakaja lett aznap. (nem "ízlés dolga" szinten volt vállalhatatlan)
A csúcsot akkor érte el, amikor egy étel az egyik fontos összetevője nélkül érkezett meg, ekkor már telefonáltam nekik, hogy hohó, kicsit mintha szét lenne esve a kiszállítás és mostmár ez igencsak rendszeres.
A telefonos hölgy mondta, hogy oké, visszaküldhetem a rendelést (futár ugye már messze) (tehát: kihozott egy mozzarellás csirkét mozzarella nélkül) erre mondtam, hogy bocsánat, de ha már itt van megeszem a félig kész kaját, mert éhes vagyok, vártam rá 1 órát.
Komolyan azt gondolta, hogy várjam meg, hogy a félig kész kaja után küldjenek egy olyat, amibe sikerül beletenni minden alkotóelemet? Mondta, hogy mindenképp intézkednek.
Gondoltam valamit intéznek azért, mert hát mégis törzsvevőként reklamáltam, hát nem.
Hát az én cégemnél nem így működött volna a kárpótlás, az tuti...
A sok elcsalt adag és betét nélküli leves után itt lett vége a Sziget vendéglővel a kapcsolatunknak, többet semmit nem rendelünk innen az biztos.Lehet megtanulok főzni? Vagy esetleg ráébredhetne pár helyi vendéglátós, hogy bizony kiszállítást is kellene biztosítani, és akkor kutya se rendelne innen egy idő után.
Úgyhogy Sziget Vendéglő, szégyelld magad!
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Sziget Vendéglő további értékelései

2024.05.02a párjával
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a hely hangulatos, az étel finom volt, a kiszolgálás elsőosztályú, rendkívül kedves volt a hölgy, aki minket kiszolgált! Ezt így kell csinálni, ilyen egyszerű. :) Mi biztos, h még megyünk oda, és bátran ajánlom másoknak is! :)
2022.03.16a párjával
Interneten találtam ezt a gödöllői éttermet. Annak ellenére, hogy teleház volt, nem kellett sokat várnunk. Az ételek nagyon finomak voltak a kiszolgálás udvarias és gyors volt. Az adagok sem kicsik, úgyhogy desszertet már nem is kértünk. Nem bántuk meg, hogy a Sziget Éttermet választottuk.
2021.11.04családjával
Jó néhány éve jártunk már ebben a vendéglőben. Az akkori kellemes emlékek hatására most ismét felkerestük a családommal. Barátságos helyiség, udvarias fogadtatás, tiszta, kellemes környezet. A levesek és a főételek finomak, bőségesek, ár/érték arányuk megfelelő, a kiszolgálás gyors, udvarias....
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Szilveszter
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő