2013. november 23.gyerekekkel járt itt 55 Ez év januárjában voltunk a szállodában a családommal együtt, ünnepelni közös családi eseményeinket. Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian, kitűnő volt a hangulat, a fürdő, gyönyörű a város, az épület így felújíva ( régen már jártam ott) nagyon tetszett.
A személyzet kifogástalan munkát végzett, csak dícsérni tudom a munkájukat, a Pannónia Hotelt pedig mindenkinek ajánlani. Külön felhívoma figyelmet esküvői rendezvényeknél a" fehér " teremre, amelynek berendezése, meghittsége a legalkalmasabb ilyen maradandó élmény lebonyolítására ! Jó munkát kívánok továbbra is a Hotel üzemeltetőinek. Dombi Zoltán
2013. november 21.gyerekekkel járt itt 55 Jártam egy hete Sümegen a családommal,a várban,a lovas tornán, az éttermekben, minden kitűnő volt, a színvonal, a műsorok, a szervezés, az elhelyezés. Köszönet a Kapitány személyzetének, és a koncert szervezőinek ! A személyzet munkája a Hotelben, a koncert személyzetét és a csárda személyzetét is beleértve osztályon felülinek értékelhető !
Külön említésre méltó, ahogy ápolják a nemzet hagyományait, a lovastornával bemutatják a várvédő korszakát az országnak. . . stb. . . A Mága Zoltán koncert színvonala osztályon felüli, élmény volt ünnepelnem a születésnapomat a népes családommal együtt. KÖSZÖNET AZ ÉLMÉNYÉRT ! Dombi Zoltán