2016. május 17.egyedül járt itt 55 Szép tavaszi napos hosszú hétvégét töltöttem a Majerik Hotelben. Már a friss, tiszta levegő is az újjászületés élményét jelentette, ahol a tavaszi fáradtság terhe alól felfrissülhettem. Mivel az idő igencsak nyárias volt, a közeli fürdő a meleg vizével még inkább a nyaralás érzetét keltette napozással megfűszerezve, noha még csak május volt.
A szomszédos utcák hangulata is már igazi nyári hatásról gondoskodott üzletek soraival, strandáruk kínálatával, sétáló utcával, fagyizóval és még sok más ínyencségekkel. Ezentúl kitűnő relax hatást jelentett, hogy a Hotel kertjében nyugágyról élvezhettem megpihenve a madarak csicsergését és a nap sugarait. Sok-sok információ az aulában biztosította többek közt az unalom űzését, ha netán még valakinek szüksége volt rá. Összességében nagyon pihentető, relaxációs alkalom volt a - ráadásul a buszmegállóhoz is közel eső - Majerik Hotelben való hosszú hétvégi pihenés.