A Hotel Bodrog&Wellness Elix Spa a Zempléni-hegység lábánál, Sárospatak történelmi központjában fekszik. A szálloda nagy wellness részleggel, fedett medencével és fitnessteremmel rendelkezik
Az utca hangos ezért éjjel az ablakot zárni szükséges. Konyha kiváló ! Több fogásból lehetséges választani, desszertből is volt választási lehetőség. A hotel elhelyezkedése miatt nem lehetséges a teljes nyugalom mivel forgalmas utca fronttal rendelkezik. Egyébként központi helyen van a hotel.
Minden évben szülinap-házassági évforduló alkalmával-most spontán került választás erre a hotelre,-nekünk nagyon be jött. Hangulatos kis város központjában ,minden elérhető,kivülről nem mutat olyan jól mint belülről. -kivül retro-belül modern. A recepcios,felszolgálok kézségesek,kedvesek.
Kényelmes ,tágas,erkélyes ,közel a wellness a szobánkhoz,jacuzzi,úszomedence az is tetszett hogy emeleten van panorámás a fürdő rész ,hegyeket lehet látni. ,minden megfelelt. Svédasztalos rendszerben működik az étkezés. -Finomak a levesek,húsok ,sütik. Nagyon sok nevezetesség,látnivaló elérhető a környékben-mi minden fontosabb helyre ellátogattunk van bőven mit látni. Esküvők,rendezvények helyszine is a hotel,akkor szombaton pont egy esküvőbe csöppentűnk,de más teremben volt a vacsora felszolgálva. Jó hely vissza térünk még
A wellnes részleg csalódás volt. A medence vize hideg, a jakuzzi kicsi és számomra az is csak langyos, a szaunák nem ingyenesek. A félpanziós étkezés jó volt, bár a reggelinél nem volt nagy választék, de kérésemre csináltak sonka nélküli rántottàt. A borkóstolás, az üdvözlő ital bor nagyon finom, gratulálok a partnerpincészetnek.
A környék, a várak csodálatosak, érdemes kirándulni Füzérre, Boldogkőváraljára és a sárospataki vár is megér több óra nézelődést, tárlatvezetéssel. Összességében jól éreztük magunkat.
A szállás a város szívében van, minden látnivalóhoz közel. A személyzet nagyon barátságos, szolgálatkész. A konyha remek, nem csak jóízűek az ételek, de változatos és bőséges a kínálat is. A szoba átlagos, de tiszta a fürdőszobát is beleértve. Aki csak a wellness-ért érkezik, az csalódni fog, nincs gyógyvíz és kicsi, ha sokan vannak a szállodában (Szilveszter ilyen volt). A szilveszter is remek lett volna, ha egy jobb zenekart sikerül kiválasztani.
Családunk őszi "élménygyűjtésének" szálláshelye volt a Hotel Bodrog Sárospatakon. A szerényebb épület-külső után igazi felüdülés volt a kellemes hangulatban felújított modern belső tér, a tágas szobák: Kellemes, tiszta wellness kapacitás és számos pihenési lehetőség fogadott bennünket.
Használtuk az épületben található - bár nem a szálloda által üzemeltetett - bowling pályát, mely szerény árak mellett nagyon magas minőséget hoz, javaslom kipróbálását! Sárospatak csodaszép, még november közepén-végén is. A várban igazi különlegességeket láttunk, egy bő napot elidőzhet az ember a falak között, kiemelném az ágyúöntő műhely rekonstruált területét, igazi uniqum! A szálloda személyzete kedves, vidám és mosolygós, segítőkész. Az étteremben a kínálat valóban lehetne változatosabb, főképp a vacsora tűnt egyhangúnak a négy nap viszonylatában. A térség annyi látnivalót és élményt tartogat, hogy bizonyosan visszatérünk még!
3 nap 2 éjszakás wellness kuponnal jártunk itt Október elején a párommal. A hotel elhelyezkedése kielégítő: az állomástól kb. 15 perces sétára van, az épület nekem kívülről és belülről is tetszett. A recepciós hölgy kedves volt, mindent érthetően elmagyarázott. A szobánk kényelmes és az átlag hotelszobáknál jóval nagyobb volt.
Az étteremben rögtön megebédeltünk a hosszú út után, az étlapról választható ételek finomak és jó nagy adagok voltak. Az étteremben úgy tűnt, sok a fiatal, épp betanulásban lévő diákmunkás, néha kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert az idősebb, régebben itt dolgozó személyzet a fülünk hallatára teremtette le őket. Ezen kívül nem volt gond a kiszolgálással. A svédasztalos ételek finomak voltak, általában kétféle leves, háromféle főétel és 3-4 féle desszert volt. A wellness nem olyan nagyon nagy, egy hideg úszómedencéből (ahová kintről is bejárhatnak bérlettel), egy viszonylag kis méretű pezsgőfürdőből (ahová nehezen lehetett beférni mert egyesek órákon át ki sem jöttek) és 3 féle szaunából áll (ebből az infra fizetős). A wellness egyébként két részletben üzemel, 10-15 óráig zárva van, ilyen nyitvatartással más helyeken nem találkoztunk. Összességében semmivel nem volt különösebb problémánk, jól éreztük magunkat és pihentető napokban volt részünk, csak sajnos túl gyorsan eltelt.
A szálloda legnagyobb értéke számomra a hangulatos, napfényes wellness-részleg volt . Remekül kihasználtuk naponta kétszer,szerencsénkre alig volt más rajtunk kívül. A szobát érkezéskor hamarabb megkaptuk 1-1,5 órával, ami a hosszú utazás után jól jött. Ragyogó tisztaság, tágas szoba,csak este a gyenge világítás rontott a kedvemen, mivel olvasáshoz kevés volt a fény.
Nagyon udvarias,figyelmes, segítőkész a személyzet. Kétszer is kaptunk tolcsvai bort. Az ételek átlagosak, nem túl választékosak a 4 csillaghoz képest, sőt egyik este kimondottan száraz, túlsütött hús volt mindhárom főétel.
Központi helyen található tágas, kellemes szálloda. Nagyméretű szobák, széles folyosók, jól pakolható szekrények jellemzik. A design kicsit megállt a nyolcvanas években, de legalább nosztalgikus emlékeket ébresztett bennünk. A fürdőszobánk viszont új zuhanyzófülkével és szaniterrel örvendeztetett meg minket.
A szobák berendezése valamennyiünket a gyerekek szétszerelhetős, pelenkázós ágyára emlékeztetett. A szoba kulcsos (és még a régi félkilós kulcstartóra van erősítve), mi inkább kártyával zárnánk az ajtót. Viszont szuper a klíma! Vacsoránk egyszerű elemekből állt, s egyik este menüválasztással szolgáltak ki bennünket. Az árak tekintetében 4 csillag, színvonalában inkább 3.
Egy őszi hétvégét töltöttünk itt a kedvesemmel 10 év után gyerek nélkül. Igazán jól éreztük magunkat. A személyzet hihetetlenül kedves, segítőkész! A szobák tágasak, szuperek, nagyon tiszták. A wellnes részleg kiváló, minden megtalálható, és nagyon kis romantikus hely ez a Sárospatak.
A konyha minőségén szerintem lehetne javítani, az ételek minőségén, és mennyiségén, bár a kiszolgálás, felszolgálás itt is nagyon kedves volt, és külön kérésekre rugalmas. Szívesen ajánlanám még ezt a helyet családoknak is,pároknak, bárkinek. Feltöltődtünk, köszönjük szépen!
Két napot töltöttünk a szállodában,a szobák kényelmesek,tiszták, de a bútorokon látszik, hogy némelyik az előző rendszerből maradt. A személyzet kedves, segítőkész, mondjuk a reggelinél kicsit fura volt, hogy a tányérokat állandóan szedték össze, szerintem ez néha már zavaró volt. Összhatásában azonban kellemes volt az itt töltött idő. .