1893-ban épült a város szívében, a történelmi belvárostól néhány lépésre Sopron legrégebbi szállodája, a Pannonia Hotel. A klasszicista stílus remekeként régi fényében pompázó hotel a történelmi múltat és a hagyományokat modern komforttal kapcsolja össze - 79 egyedileg kialakított szobával és nemzetközi színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Korábbi üzleti együttműködésünk okán pihentem Párommal a hotelban. A hotel Sopron egyik jelképe, mely a hagyomány megőrzése mellett a gyógy-és wellness kategóriában is kiváló minőséget biztosít a pihenni vágyóknak. Klasszicista stílusának elemei -értelemszerűen- ötvöződnek a mai kor minőségi modernizációjával (minden téren), de más, egyértelműen modern szállodával szemben a 1900-as évek végének, és a 20.
század luxus hangulatának feelingje páratlan és magával ragadó. A konyha minden igényt kielégít. Elhelyezkedése kiváló, hiszen az óváros szívében található az, ám az autóval érkezőknek a parkolási lehetőségek-a mélygarázs kivételével- nem egyszerűek (igaz, ez Sopron egészére igaz). Szükség esetén, fogászati szempontból pedig nincsenek megoldhatatlan problémák:-) Konferenciák lebonyolítására, párok részére kiemelten ajánlom a hotelt!
A szálloda fekvése a kiszolgálás a szoba a tisztaság az ellátás kiváló volt. A szilveszteri vacsora a kiszolgálás a terítés szintén kiváló volt. Az élőzene, szerintem, lehetett volna egy kicsit jobb, hallgathatóbb, táncolhatóbb.