HETEN VOLTUNK AZ ÉTTEREMBEN, nagyon zsúfolt, kényelmetlen. A felszolgáló nagyon nagy hangú, de nem szakember,a desszertet elsumákolta, külön kellett szólni, hogy az is jár. A késésért hozott egy adag palacsintát, de hatan vártak rám hogy megebédeljek. Az egyik leves savanyú volt, azt mondták ez ilyen, de azért nem számlázták le.
Karácsonyra eljöttünk a családdal Zalakarosra. Gondoltuk betérünk a Rigó étterembe, mert láttuk, hogy sokan vannak, gondoltuk jó a kiszolgálás és az ételek. A teraszon ültünk le, kb. 10 perc után jött oda a pincér, utána ismét 10 perc mire felvette a rendelést, ami egy csirkemell falatka salátával és egy somlói volt.
Ezután 2 órát ültünk és semmit nem kaptunk. Körülöttünk már megfordult a vendégkör, de még mindig semmi. Megkérdeztük mikor kapjuk meg a rendelésünket, erre azt válaszolták, hogy előbb a leveseket hozzák ki. Mi nem rendeltünk levest, tehát nem értettük miért nem hozzák a mi rendelésünket. Ezek után még 10 perc várakozás amit meguntunk és felálltunk kértük az italról a számlát és akkor akarták kihozni de csak a somlóit . A sült még akkor sem volt sehol. Szóval aki nagyon éhes ne menjen ebbe az étterembe, mert borzasztóan lassú a kiszolgálás és a pincér is arogánsan válaszol. Nem ajánlom senkinek sem! ! ! !
Délben érkeztünk a városba,a szálláshely átvétele után elindultunk párommal felfedezni a környéket. Éhesek voltunk,beültünk az étterem teraszára ami tele volt vendégekkel,gondoltuk ez csakis jó hely lehet! A rengeteg krétával teleirt menüajánlatos táblák csábitják a vendégeket.
Az egyik ajánlat meg is ragadott,majd a felszolgáló közölte hogy ez a kacsasült menüajánlatban a szárnytövet jelenti. ha jól szeretnék lakni akkor az étlapos kacsacombot válasszam. Na üsse fene! A párom egyszerü rántott szeletet rendelt,megkérdeztük hogy ez miből van? finom karaj! volt a válasz. És most jött a hidegzuhany! a rántotthus olyan kemény és rágós volt,hogy medvepecsényének is elment volna. Most jön a kacsacomb: fritouban sütött elrághatatlan valami,amit még megkentek fokhagymával is,hogy ne érezd az agyonégett fritouolaj szörnyü illatát.
Korábban még nem jártunk ebben az étteremben, most viszont nagyon rossz tapasztalataink voltak: 1. Egy pincér dolgozott csupán, kb 30 asztalra 2. Üditőből nem a kért méretet kaptuk 3. Kártyával nem lehet fizetni 4. A kért leves egyszerűen el lett felejtve, újbóli 15 perc várakozás 5. Kiderült, a kért helyett csak 1 (!
) pizzára elegendő alapanyag van 6. A kért pizza rendelésünk elsikkadt, 40 perc után még 30 perc várakozás, de legalább azért nem számolt fel semmit a pincér 7. A pizza tocsogott az olajban, nem volt átsütve 8. Összességében igen magasak az árak, napi menü 1350 Ft-tól felfelé, az adag nagyon kevés, a pizza pedig 1300-tól, de az átlagos méretű Én ezt a helyet senkinek nem ajánlom !