Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Svédasztalos vacsora

Paradis Étterem MonorParadis Étterem Monor a térképen

Kiváló 2016. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. október 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnap kora este éhesen autóztunk (volna) hazafelé,amikor is felfigyeltem egy kereszteződésben egy sarki étteremre,amely korlátlan ételfogyasztást hirdetett 1.190 ft/fő áron. Gondoltuk,a késői (17.30. körül) időpont ellenére teszünk egy próbát,hogy lehet-e még étkezni. Az első benyomásra is udvarias,barátságos személyzet közölte,hogy igen,lehet.
Az ételek egy sorban voltak kirakva,volt,ami még gőzölgött is és valóban,folyamatosan hordták forrón-frissen az épp elfogyott tételeket. Rendeltünk innivalót és már válogattunk is. Kétféle leves volt,a lányom a tárkonyos ragulevest kóstolta,én a karfiollevest,mindkettő rendben volt,kimondottan ízes volt a karfiolleves,de jól érvényesült benne maga a karfiol is.
Főételek tekintetében elég erős a mezőny: 2fajta pörkölt is volt,csülök és zúza,lasagne,bolognai,carbonara spagettik és az én óriási kedvenceim a rántottak :) csirkemell rántva,gomba,karfiol és csirkemáj. Tényleg folyamatosan töltöttek,úgyhogy vadi frissen ehettem a frissensülteket :) Volt még tejszínes csirkeragu is,csülök pékné módra,borsófőzelék fasírttal,szóval elég színes a paletta. Savanyúságok is kellemes ízben és széles kínálattal voltak jelen. Desszert háromféle is volt: aranygaluskát ettem,lányom meggyes tejberizst (amit még sosem ettem vagy készítettem,de nagyon finom volt) és meggyes-pudingos piskóta is volt még.
Egy mondattal összefoglalva: finomakat ettünk,jó áron,remek kiszolgálással. Elegendő mennyiség állt rendelkezésre tányérokból,evőeszközből,szalvétából és a már használt étkészleteket is jó ütemben,gyorsan vitték el.

A mosdó tiszta,rendezett,felszerelt. Bankkártyát is elfogadnak!!


Ha arra vezet utunk,máskor is fogunk ott ebédelni vagy vacsorázni,hiszen óriási előnye a helynek - az ár mellett - az,hogy még este is folyamatos széles színvonalon tartják az ételeket,mind a kínálatot,mind a frissességet tekintve.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Paradis Étterem további értékelései

2016.10.20a párjával
Kiváló
Többször Betévedtünk már,mikor erre jártunk és kiválók az ételek,kedvesek a Felszólgálók,és tisztaságból kiváló!legközelebb barátaimat is el fogom hozni!Nagyon választékos az ételek.Könnyen meg közelithetö helyen van,barátságos környezet.Mindenkinek ajánlani tudom,ha erre járnak térjenek be...
Népszerű szállások a környéken
Nyerges Hotel Termál Monor - Nyugdíjas ajánlat
Nyugdíjas ajánlat
2024.12.24-ig
Nyerges Hotel Termál Monor
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!