Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe

Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!


Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe>>

 

Hunguest Saliris****sup (Egerszalók)

Közvetlen összeköttetés a Saliris Resort Gyógy- és Wellness Fürdőjével, 17 kül- és beltéri medence, hatalmas szaunavilág, bőséges büféreggeli és vacsora vár mindenkit a Saliris Resortban, mely Európa egyedülálló látványossága, az egerszalóki sódomb szomszédságában áll.

Foglalj szállást>>

Utazási tippek belföldi nyaraláshoz, élményfürdő szállással - Hunguest Saliris EgerszalókUtazási tippek belföldi nyaraláshoz, élményfürdő szállással - Hunguest Saliris Egerszalók

 

 

 

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup (Sárvár)

Akár gyógyulás, akár pihenés céljából választjuk a sárvári Radisson hotelt, nem fogjuk megbánni döntésünket, ugyanis a fűtött folyosón megközelíthető Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőjében a gyermekeket játékvilág, a felnőtteket pedig gyógyvízzel feltöltött szabadtéri medencék segítik a teljes kikapcsolódásban és rekreációban.

Foglalj szállást>>

Sárvári szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup (Sárvár)Sárvári szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****sup (Sárvár)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
14 családbarát wellnesshotel, hogy a legkisebbeknek is felejthetetlenül teljen a nyaralás
Lássuk be, gyerekekkel utazni sokszor kihívásokkal teli feladat, ezért a szállásválasztásnál különös figyelmet kell fordítanunk az igényeikre. Cikkünkben olyan szállodákat válogattunk össze, ahol egész biztosan egy percet sem fognak unatkozni családunk legfiatalabb tagjai!

 

 

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** (Zalakaros)

A Park Inn by Radisson utánozhatatlan szolgáltatásai mellett csak a szomszédos Zalakarosi Fürdő lesz izgalmasabb, ahol megannyi élményelemmel színesített strand áll a legkisebbek rendelkezésére, míg a szülőket komplex fürdőkúrák és vízgyógyászati lehetőségek készítik fel a rohanó hétköznapokra.

Foglalj szállást>>

Zalakarosi szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** (Zalakaros)Zalakarosi szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** (Zalakaros)

 

 

Thermal Hotel Balance**** (Lenti)

Akár a teljesítményünket növelnénk a Szent György Energiaparkban, akár regenerálódnánk a Lenti Termálfürdőben, a Hotel Balance-ból mindkettőt kényelmesen megtehetjük, a gyermekkel érkezők számára pedig az Óriások Birodalma fogja felejthetetlenné tenni az itt töltött órákat.

Foglalj szállást>>

Családi nyaralás / élményfürdő szállással - Thermal Hotel Balance**** (Lenti)Családi nyaralás / élményfürdő szállással - Thermal Hotel Balance**** (Lenti)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.

 

 

Hunguest Szeged**** korábbi Forrás (Szeged)

A Hunguest Hotelben lévő foglalásunk mellé élményfürdő belépő is jár a Napfényfürdő Aquapolis-ba, és még ezt is lehet fokozni, ugyanis kulináris élményeinkről világbajnok séf gondoskodik majd, míg szórakozásunkat bowlingpályák és jakuzzival felszerelt szobák teszik teljessé.

Foglalj szállást>>

Kültéri csúszdás szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Szeged**** korábbi Forrás (Szeged)Kültéri csúszdás szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Szeged**** korábbi Forrás (Szeged)

 

 

 

Vulkán Wellness Hotel és Camping (Celldömölk)

Ha szeretnétek elvonulni pár napra a kíváncsi szemek elől, akkor megtaláltuk a tökéletes helyszínt; a celldömölki szállodában a privát apartmanházak mellett exkluzív csúszdapark, számos sportolási lehetőség, valamint a Kemenes Vulkánpark látványosságai fogják megkoronázni az ott töltött időt.

Foglalj szállást>>

Szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Vulkán Wellness Hotel és Camping (Celldömölk)Szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Vulkán Wellness Hotel és Camping (Celldömölk)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Gyerekbarát wellness szállodák a családi nyaraláshoz a Balaton körül
Vigyázz, kész, Balaton! Az idei családi nyaralás nem telhet el Balcsi-élmény nélkül, amihez szükség van minden igényt kielégítő, család- és gyerekbarát wellness szállodára, amiből szerencsére bőven találunk a Balaton körül. Csokorba szedtünk nektek jó párat, hogy legyen miből válogatnotok.

 

 

Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom) 

Mórahalmon, Szegedtől csupán 20 kilométerre négycsillagos wellnessélményt ígér a Colosseum Hotel, ahol a 300 négyzetméteren elterülő spa-centrum szolgáltatásai mellé még a Szent Erzsébet Gyógyfürdő medence szekcióinak korlátlan használata is a rendelkezésünkre áll foglalásunk ideje alatt.

Foglalj szállást>>

Top élményfürdők szállással Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom) Top élményfürdők szállással Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

 

 

 

Thermál Hotel és Kemping** (Komárom)

A komáromi Brigetio Gyógyfürdő területén található családias Thermál Hotel és Kemping 25 kényelmes szobával, finom reggelivel és olyan programlehetőségekkel várja vendégeit, mint a helyi múzeum és erőd felfedezése, de strandolás után sétálhatunk egyet a Duna-parton, vagy akár egy komolyabb gyalogtúrába is belevághatunk.

Foglalj szállást>>

Közvetlen átjárás a fürdőbe - Thermál Hotel és Kemping** (Komárom)Közvetlen átjárás a fürdőbe - Thermál Hotel és Kemping** (Komárom)

 

 

 

Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)

Ha olyan helyet keresünk, ahonnan akár egy köntösben át tudunk sétálni a szomszédos fürdőkomplexumba, akkor a hajdúszoboszlói szálloda tökéletes választás lesz, hiszen pár perc alatt a Hungarospa Aqua-Palace homokos partján találhatjuk magunkat, pálmafák és megannyi élménymedence társaságában.

Foglalj szállást>>

Szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)Szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe - Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)

 

 

 

Hotel Imperial Gyógyszálló (Kiskőrös)

A jó idő beköszöntével megnyílnak a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő kültéri medencéi is, melyeket a Hotel Imperial látogatójaként mindenképpen próbáljunk ki. Napközben strandröplabda és outdoor edzőpálya áll rendelkezésünkre, míg esténként a szálloda bőséges büfévacsorája zárja a napot.

Foglalj szállást>>

Gyógyfürdő, élményfürdő szállással - Hotel Imperial Gyógyszálló (Kiskőrös)Gyógyfürdő, élményfürdő szállással - Hotel Imperial Gyógyszálló (Kiskőrös)

 

Belföldi nyaralás 2024 >>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Vitathatatlanul az egyik legjobb program ilyenkor a kirándulás; véget ért a hideg idő, de még nincs túl meleg, és akár egyedül, akár családostul vágunk neki, Magyarország rengeteg izgalmas túraútvonallal csábít. Ebben a cikkben most azokra a völgyekre összpontosítunk, ahol patakok kísérnek séta közben, úgyhogy bármelyiket is választjátok a 10 helyszínből, biztosan emlékezetes lesz a kiruccanás.
Legyen égen, földön, föld alatt, Budapest számos nagyon izgalmas kalandot rejt, melyekre érdemes időt és energiát szánni. Ha kíváncsiak vagytok titkokra, exkluzív történetekre, akkor ne késlekedjetek, Budapest megannyi kalanddús történelmi emlékkel vár!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.