Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Igazi olasz pizza, csak a kivitelezéssel van gond.

Tomato Pizzéria BajaTomato Pizzéria Baja a térképen

Átlagos 2013. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. július 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeretem a pizzájukat, de csak akkor, ha érte megyünk. Ugyanis 1, nincs házhoz szállítás, 2, ha beülünk, mindig idegesen távozunk. Ez egyébként nagyrészt a pincérnők számlájára írható, akik olyan életkedvvel dolgoznak, mintha minden egyes rendeléssel azt mondtam volna nekik, hogy vessék magukat a tengerbe. Rendben, ez így egy kicsit túlzás, de annyira el tudja rontani ennek a helynek a hangulatát az, hogy isteni pizzájuk van, de a kiszolgálás siralmas! Adnék én sok borravalót, mert mennyei az étel, de nem adok, mert ezért a kiszolgálásért nem jár. Semmi rugalmasság, még egy félmosoly sincs. Halványan emlékszem egy fél évvel ezelőtti esetre, amikor kicsit később ültünk be, és ki mertem ejteni a számon, hogy "ó, én azt hittem tizenegyig vagytok nyitva", és erre olyasmi választ kaptam, hogy "persze, hát, végül is, reggeltől estig mindennap itt robotolni, miért ne?" Megértem, hogy problémáik vannak, de miért kell ezzel a stílussal elűzni a vendéget? Nem működik ez így! Ennek ellenére ajánlom, mert egyszer mindenképpen érdemes megkóstolni a specialitásukat, a Tomato pizzát!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos

Tomato Pizzéria további értékelései

2022.03.25családjával
Kiváló
Családommal rendelünk a Tomátóból rendszeresen, sok pizzériában jártunk már, de ez bizonyult a legjobbnak mint kiszolgálás, mint pedig ízvilág tekintetében. Mindig minden precíz, finom. Kedvencünk! :)
2018.09.22családjával
Szörnyű
Jó hely rettenetes mogorva kiszolgálással.A pincércsajnak bizti ideg problémái vannak.olyan huzatban ültünk, hogy azt hittem kivisz az ablakon pedig egy mázsa vagyok.Beakartam csukni az ablakot, úgy letolt ez a nő, hogy azóta is reszketek:)
2014.07.03gyerekekkel
Kiváló
Nagyon kedves kis pizzéria, ahányszor csak Baján járunk, vagy átutazóban vagyunk, mindig megállunk itt pizzát enni. Kiváló pizzát készítenek és véleményem szerint, nagyon jó áron. A pizza viszonylag gyorsan el szokott készülni, és még nem okozott csalódást az íze se. Ami a hab a tortán az a...
Népszerű szállások a környéken
Duna Wellness Hotel Baja - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.03.03-ig
Duna Wellness Hotel Baja
29.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Waterfront Lodge Dunapataj - Tavaszi last minute napok
Tavaszi last minute napok
2024.05.22-ig
Waterfront Lodge Dunapataj
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel