Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó wellness

Duna Wellness Hotel BajaDuna Wellness Hotel Baja a térképen

Átlagos 2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. június 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2015.novemberben jártun itt a barántőmmel, aki 200km-re lakik tőlem. Olcsón volt hirdetve a 3*-os szállás, így gondoltuk itt töltünk egy hétvégét közös találkozó pontként. Ő foglalta a szállást, de én előbb odaértem, ezért felmentem a szobába. Rácsörögtem, hogy mi a helyzet, és kérdeztem is, hogy biztosan két ágyas szobát foglalt, mert kaptunk egy francia ágyat, ami nem is nagy, de még nem is két részből áll. Szeretem a barátnőmet, de azért köszönöm, jobb külön. Ő ki is akadt, hogy tuti két ágyast foglalt, ami a Dunára (pontosabban Duna holtág) néz. Mondom az stimm, de a többi nem, plusz a szobában fűtés sincs, de azért összebújás helyett lemegyek addig a recire. Kedves fiatal hölgy azonnal nézett is egy másik szobát, elnézést kért és kaptam egy másik kulcsot. Hozzáteszem sem először, sem utólag nem lettem felkísérve, csak elmondták merre kell mennem. Ez picit fura volt, na de én amúgy sem szeretem ha kísérgetnek (így legalább körbe lehet nézni) így mentem a magam feje után. Az új szoba volt valószínűleg nekünk szánva, mert ott be volt fűtve, külön ágy volt, viszont udvarra nézett.. Erre az volt a válasz, hogy nincs is olyan kétágyas ami Duna holtágra néz.. viszont mi nagyon jók voltunk, mert sikeresen vettünk ilyen kupont!
A wellnessben volt szauna, gőzkabin, teljesen átlagos, nekünk tetszett. A jacuzzi az tök jól nézett ki, mindenféle színben pompázott, csak az volt a baj, hogy mivel külsősök is látogathatták a wellness részleget, így várhattunk még bele tudtunk csobbanni. Volt még egy medence, gyenge kis bugyogóval, de összességében én elégedett voltam a 3*-mal. Ha a 4* részt fizetem meg, akkor biztosan többet várok.
Egyik ilyen pancsolós délután után lezuhanyoztam az öltözőben. Nem a szálloda hibája, de valami gigszer volt és nem volt mindenhol áram. Mondjuk hogy nem volt fény, az kevésbé zavart, inkább az, hogy nem működött így a lenti beépített hajszárító. Kérdeztem a recepciós srácot, hogy mit lehet tenni. Valahonnan varázsolt nekem többszöri utánajárásra egy "gépet", azonban nem volt áram a lenti konnektorokban sem. Van a wellness mellett egy terem, (valami bár szerűség lehetett anno, akkor használaton kívül) ahova beengedett, ott volt tükör is, és mondta, hogy amelyik konnektor szimpatikus, használjam. Szóval a személyzet azért a lehetőségekhez mérten igyekezett kitenni magáért, ez mindenképpen sok piros pont.
A vacsi sajnos menüválasztós volt, ezért nem igazán rajongok, inkább a svédasztalost prefelálom, bár itt nem tudom, hogy ez csak a 3*-os volt-e, vagy az 4* is ezt kapta..Ha jól emlékszem nem is teljesen azt kaptam, ami ki volt írva. A köret volt más, meg a gyümölcs helyett sütőtök volt, amit úgy tanultam zöldség, de lehet Baján máshogy tudják.
A reggeli svédasztalos volt, azt mondom volt nagyjából minden, persze amíg el nem fogyott. Az utánpótlás az lassan ment. Nekünk hamar sikerült kitapasztalni, hogy mikor kell lemenni és mit kell gyorsan felpakolni, de láttam sok mérgelődő embert, akik fél órát vártak a teljes kiörlésű cuccokra, és hangot is adtak a nemtetszésüknek. Szegény személyzeti srác mentegetőzött, hogy nehezen olvadt ki és sül, de szerintem csak nem időben rakták be vagy nem tudom. Mi annyira nem izgultunk, mert jóllaktunk, meg közben jókat röhögtünk, mikor az "etető" melletti termet reggeli közben!!! takarították, így a felmosóvödör tartalmából kisebb tócsák kerültek a padlóra. Ezt fel lehet fogni akadálypályának a kajához, így lassabban fogy, de a takarító nénike nem igazán foglalkozott vele.
Összeségében mi elvoltunk, az árért többet nem is vártam, de a 4*ban ezért kiakadtam volna. Így viszont volt mit mesélni itthon is. A másik pedig, ha az ember Bajára megy, megvan nekik a maguk baja, én ne panaszkodjak, a városban töltött élmények igazán pozitívak voltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Duna Wellness Hotel további értékelései

2024.03.09egyedül
Kiváló
A wellness részleg ugyan nem túl nagy, de tiszta. Persze aki kifejezetten ezért megy, az lehet picit csalódni fog, viszont minden más szolgáltatás extra jó. A szoba tiszta volt, az ágy kényelmes, a reggeli pedig nagyon ízletes. Figyeltek arra, hogy ha valami kifogyott a reggeli kínálatból,...
2023.11.02gyerekekkel
Átlagos
Voltam már itt, azért foglaltam ide újra. A szoba pici volt, de ez nem zavart. A porháló, a pókok, poloskák inkább. A wellness pici és erősen felújításra szorul. A reggeli nagyon jó, de pl.vacsoránál a húsleves egyik nap nagyon finom, másik nap zsíros, zavaros, és telepakolták farháttal. A...
2023.10.25gyerekekkel
Hangulatos kisváros Baja Érdemes sétát tenni belvárosa utcáin. A városnéző kisvonat sok mindent bemutat ,megéri utazni vele.A szálloda rendben volt.Barátságos személyzettel volt szerencsénk találkozni a recepciós hölgytől kezdve az étteremben felszolgálókon keresztül a szoba asszonyokat és a...

A Duna Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Duna Wellness Hotel Baja - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
29.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.03.03-ig
Duna Wellness Hotel Baja - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.03.03-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval