Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Belföldön külföldön

Bugaszegi Köztársaság BalatonboglárBugaszegi Köztársaság Balatonboglár a térképen

Kihagyhatatlan 2021. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezt a helyet meg úgy kell látni, ahogy van. Csere János megelégelte a világot, igazi, tisztánlátó magyar ember, ráunt a föléterpeszkedő politikára, és bár nem jobb- vagy baloldali hívő, szembefordult az állam álszent emberkezelésével és földjével együtt kivonult az országból. Alapított egy saját köztársaságot. Határai köröskörül Magyarországgal szomszédosak. Igen figyelemreméltó gondolatai vannak. Azt hiszem, sokan járhatnánk hozzá, tanulni tőle. A fáradhatatlansága, a munkaszeretete, az őszintesége, az igazságérzete pótolhatatlan. Keveseknek van ez meg így. Tisztelettel vonultam tehát be, a másik állam területére, mint idegen állampolgár, de 5 perc alatt a vidám család részévé váltam! Abszolút kötetlen vigalom van itt, fogy a bor, mindenki évődik, kiabál, viccel, beszél, és egyszer csak Jani bátyám leteszi a poharat és visszamegy dolgozni. Építi az országát, az igazságát fáradhatatlanul. Amíg él és mozogni tud. Ő itt a köztársasági elnök, vele tárgyal még a magyar honvédség is, éppen gyakorlatot tartottak a bírtokán, a legnagyobb megdöbbenésedre a birkák egyszer csak szétszaladnak, és berohan a fák közük egy csapat símaszkos terrorista, és terepszínruhás katona géppisztollyal ilyent máshol nem látsz! Olyant sem, hogy az egyik torony tetején egy medencébe rakott széken alszik egy macska de itt mindennek van funkciója, története, a növényeknek is egyébként meg a hely elmesélhetetlen. Látni kell! Lehet téglát vinni az elnök úrnak, felhasználja azonnal, de vihetsz cementet is, könyvet, bort, bármit esetleg pénzzel is támogathatod. Vagy vehetsz tőle valamit. Itt így működik a belépő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (36)
Bugaszegi Köztársaság Balatonboglár - Külső képBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - Külső képBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - Külső képBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - Külső képBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - BelsőBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - BelsőBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - BelsőBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - BelsőBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - BelsőBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - Külső képBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - BelsőBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - EgyébBugaszegi Köztársaság Balatonboglár - Egyéb

Bugaszegi Köztársaság további értékelései

2021.10.08barátokkal
Kihagyhatatlan
Ez a hely kihagyhatatlan. Egy csoda. Nem fiatal már Csere János, de a fiatalokat megszégyenítően dolgozik. Építi saját birodalmát. Nem szabad kihagyni.
Népszerű szállások a környéken
Boróka Vendégház Balatonlelle - Legjobb ár
Legjobb ár
06.01-09.01.
Boróka Vendégház Balatonlelle
199.500 Ft / 8 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval