Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kedves, mosolygós és segítőkész személyzet

Főnix Hotel BalatonföldvárFőnix Hotel Balatonföldvár a térképen

2022. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A személyzet viszi a hátán a helyet, kedvesek, mosolygósak és segítőkészek. A szálloda hangulata az épületből villa jellegéből adódóan kellemes.
Több szobafajtában (több együtt utazó család) töltöttünk itt néhány napot. Rettenetesen meleg volt az ottlétünk alatt, a szobánkban volt klíma, de bekapcsolni sajnos nem lehetett, mert bekapcsolás után folyamatosan csöpögött belőle a víz az egyik ágyra, a hibát jeleztünk az első napon, de a javítás nem történt meg. Jó pont, hogy a használhatatlan pótágyat - a 6 éves gyermek alatt besüllyedt az egyik elem - és a falból kilógó konnektort viszont hamar orvosolták.
Az ételek 4 csillaghoz nem túl változatosak és a választék sem széleskörű, de ettől függetlenül mindenki talált magának olyat, amivel jóllakhatott. Az étkezéseknél a gondot nem ez okozta, hanem a sok darázs, nem tudtunk úgy leülni, hogy ne jelenjen meg 2 percen belül 6-8 darab belőlük. Az ottlétünk alatt irtották őket a kertben, de sajnos ez nem sokat segített. Plusz pont, hogy az utolsó reggelit kivéve fenntartottak nekünk egy nagy asztalt, ahová mind odafértünk.
A szaladgálós, hancúrozós gyermekeket nem túl jól viselik, bár a hangos éjszakai zenével, ami pont a szomszédos szobából szólt még hajnal 3-kor is vélhetőleg nincs bajuk.
A medence és környéke jól használható egy kis lehűlésre (szó szerint, mert a víz hideg) és kikapcsolódásra (asztalok, székek, napozóágy). Pingpong asztal is rendelkezésre áll.
A szoba a látható helyeken tiszta, a nem látható helyeken pókhálós, poros (nem keressük az ilyen helyeket, de amikor a függöny mögé gurul egy labda vagy játék...:)), a bútorok kissé leharcoltak, a fürdőszoba elég retró (a mi szoba típusunkhoz - két légterű családi apartman - kicsi) a WC deszka mozog, a zuhanyfülke nem zárható rendesen. Szárító a vizes holminak a szobában nem volt, de a teraszon találtunk egy közöset.
Összességében jól éreztük magunkat itt, de nem leszünk visszatérő vendégek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Főnix Hotel további értékelései

2018.09.18gyerekekkel
Kiváló
Már évek óta visszajárunk ebbe a hotelbe. Idén nyáron félpanzióval bővült a szolgáltatás, amit nagyon jól oldottak meg. Minden nap 2 féle leves, 3 féle főétel, salátabár és desszert. Bőven elég vacsorára! Minden étel nagyon finom volt, még a válogatós 10 éves gyermek is jól lakott minden nap. A...
2017.08.09a párjával
Egy éjszakára kerestem szállást a neten, ez volt a legelfogadhatóbb árú szálláshely és közel van a Kultkikötőhöz, ahova mi mentünk koncertre. Kedves személyzet fogadott, a szoba tiszta, a fürdő szép, de eléggé kicsike. A reggeli bőséges volt és finom. Az ügyintézés gyors volt és korrekt....
2016.09.14kollégákkal
Könnyen megtalálható, a kikötőtől pár lépésnyire helyezkedik el egy hangulatos villában. A hotel fogadó helysége nekem kissé barátságtalan és hűvös, de a fogadó személyzet kedvessége kompenzálta. A reggeli kiadós, kontinentális. Az épület kissé zegzugos, de a villa mivoltából ez sejthető volt. A...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Anna Villa Balatonföldvár - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Anna Villa Balatonföldvár
36.160 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel