Gyenge 2015. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. június 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már többször jártunk itt az előző években, és mindig kitűnő volt a szolgáltatás. Ezért visszatértünk ebben a hónapban is hétköznap egy egyszerű ebédre és sajnos nagyot csalódtunk. A kiszolgáló fiatalember unott és kedvetlen volt, időnként még cinikusan be is szólt. Egyértelműen leolvasható volt róla, hogy semmi keresnivalója nincs ott, mintha rá lett volna kényszerülve erre a munkára. A húsleves szabályosan fel volt vizezve, ezért tele volt rakva oda nem illő darabolt újhagyma szárral és zöld csipős paprika karikákkal, azontúl, hogy erős volt nem volt húsleves íze. A fogas savanyított zöldségekkel étel minősége is éppen elfogadható volt, bár a hideg savanyú zöldségek elhagyhatóak lettek volna. Sajnáljuk, hogy ilyen tapasztalatokra tettünk szert, reméljük a tulajdonosok jobban fognak figyelni, nem lenne jó, ha a vendéglő lecsúszna az eddigi színvonaláról.
Soroksárról kerestük fel a helyet, egy vasárnapi ebédre.Fél háromra foglaltam asztalt hogy kicsit kevesebben legyenek, ennek ellenére kb 5 percet várakoztattak mire a több üres asztalból kaptunk egyet. A kiszolgálás rendben volt,az ételek minősége is egyedül a tafelspitz (ami miatt mentem) hagy...
Párommal tértünk be egy estebédre hétköznap, az évfordulónkat ünnepelni. Nem bántuk meg! Nagyon hangulatos kerthelyiségben kaptunk asztalt. Megjegyzem, telt ház volt egy szimpla kedd este. A kiszolgálók nagyon kedvesek voltak és gyorsak. A várakozás miatt előétel falatkákat kaptunk ajándékba. A...
Kifejezetten a Schieszl miatt utaztam el Budakalászra, mert olyan jókat olvastam róluk. A heti menüből célzottan kiválasztottam a legszimpatikusabb napot. A családi borház története egészen 1896-ra nyúlik vissza, a főút mellett található hagyományos sváb porta bal oldalán az étterem, jobb oldalon...