Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A mamma főztje

Ciao Mamma Ristorante BudapestCiao Mamma Ristorante Budapest a térképen

Kiváló 2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Háromfogásos menüvel mutatkozott be a szerényen Újbuda új gyöngyszemeként ajánlott étterem, ami egy irodaház földszintjén „terül el”. Ahogy belépünk, meglepnek a méretek. A belmagasság érthetetlen és indokolatlan, hiszen új építésű házról beszélünk, nem egy átalakított raktár- vagy malomépületről, annak megfelelő adottságokkal. A nagy teret ügyesen tagolják virágtartókkal, többféleképpen elhelyezett asztalokkal, dús és stílszerű dekorációval. Bárpultot is körülülhet a terem közepén, akinek az a stílus jobban fekszik. A berendezés modern, színes, de az otthonosság, meghittség valahogy hiányzik belőle, talán az „égig érő” üvegfalak miatt.

A fogadtatás és a kiszolgálás figyelmes és kedves.

Az előételek közül a párom rozmaringos bárányragu levest, én toszkán kacsamáj pástétomot kértem. A pástétom és körete, a rózsaborssal meghintett majonézes zellersaláta is rendkívül finom volt és szépen tálalták. A páromnak is ízlett a leves. Az általam választott vajhalfiléhez remekül passzolt a gorgonzolás paraj. A kacsamell szerintem kissé túl volt sütve, de a párom szerint megérdemli az ötöst. Körtés rizottóval eddig még nem találkoztunk, de finom volt, nem tengett túl benne az apróra vágott gyümölcs.
A desszertet mindketten túl édesnek találtuk. Magát a mogyorós panna cottát is, nem csak a rajta lévő gyümölcspürét. Számunkra ez volt a menü egyetlen gyenge pontja, de hát az édesség megítélése abszolút szubjektív.

Borok, üveges és csapolt sörök, üdítők széles választékban, barátságos áron kaphatóak. Egy korsó Dreher 690 Ft, és ugyanennyibe került fél liter mentás, citrusokkal bőven megpakolt, cukormentes limonádé is. Itt említem meg az általam először látott fém szívószálat. Nem tudom, egyszer használatos-e, szerintem annak drága, a mosogatására meg nem szívesen gondolok. Csinos darab, az tény.

Az étlap árai elég húzósak, a mennyiséghez képest pláne. De mint említettem, ez egy kedvezményes árú bemutatkozó menü volt, lehet, hogy a „normál” adagok nagyobbak.
10 % szervizdíjat számolnak fel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Ciao Mamma Ristorante Budapest - Étel/italCiao Mamma Ristorante Budapest - Étel/italCiao Mamma Ristorante Budapest - Étel/italCiao Mamma Ristorante Budapest - Étel/italCiao Mamma Ristorante Budapest - Étel/italCiao Mamma Ristorante Budapest - Külső képCiao Mamma Ristorante Budapest - BelsőCiao Mamma Ristorante Budapest - BelsőCiao Mamma Ristorante Budapest - BelsőCiao Mamma Ristorante Budapest - Étel/italCiao Mamma Ristorante Budapest - Étel/ital

Ciao Mamma Ristorante további értékelései

2022.01.13gyerekekkel
Kiváló
A fiatalos, modern, nagy teraszos, légies olasz étterem a 11. kerületben az Újbuda Center szomszédságában található. A Cyberjump Trambulinparkban ugráltak pár órát a gyerekek, utána kiéhezve tértünk be az étterembe du. fél 3 magasságában egy hétvégi napon. A vendégek (kb 1/3 ház) többsége már...
2021.07.02a párjával
Kiváló
Hallottam hírét, hogy az Űjbuda Centernél megnyitott ez a hiper modern étterem, igaz, hogy a covid miatt nem lehetett felkeresni.Ezt pótoltuk most be.Tényleg nagyon impozáns a rengeteg ablakkal ellátott étterem. A terasza is nagy,árnyékos.Ebédidőben nagy forgalmat bonyolít le,ezért asztalt kell...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.520 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!