Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vendéglátásból elégtelen

Feral Cafe BudapestFeral Cafe Budapest a térképen

Szörnyű 2019. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az akció szlogenje: „Állati jó kaják kisállatok között”. Tartalma 1 db Feral burger (szezámmaggal szórt, fekete buciban marhahús pogácsa, saláta, paradicsom, sajt, bacon) és egy adag friss kevert saláta. Ráadásként gyönyörködés az állatokban. Ez utóbbival nem is volt baj. Az állatok szépek, gondozottak, és láthatóan jól érzik magukat a tágas, ragyogóan tiszta helyükön. Nyuszik, mókusok, kígyók, egyebek.

Kisgyerek, kutya, macska a filmvásznon is fél siker, de azért a másik feléért is tenni kell valamit. A Feral elvben egy vendéglátóhely, és annak sajnos kritikán aluli. Fix menüt vásároltunk, plusz előző nap bejelentkeztünk, tehát arról szó sem lehetett, hogy pechünkre olyasmit választunk az étlapról, ami épp nem kapható. Tintahalas, fekete buci nem volt, holott ez volt választásunk egyik fő szempontja. A papírdobozon tálalt hamburgerből „csak” a bacon, a sajt, és a paradicsom hiányzott. A kevert saláta a bolti zacskós keverék, csak úgy á la natúr, ecet, olaj, bármilyen öntet nélkül, viszont beletűzdeltek néhány szelet pirítóst, talán hogy az összeállítás még szárazabb legyen. A fent említett bolti keverékből szórtak egy kicsit a hamburgerbe is, a kissé túlsütött, íztelen húspogácsa tetejére.
Teát kértem a szendvicshez, a hölgy által felsorolt kínálatból vörös teát választottam, erre kaptam egy csésze csipketeát. Tény, hogy az is piros, csak épp a rooiboshoz, a vörös teához semmi köze.

A szakértelem és a vendéglátóipar iránti érdeklődés teljes hiánya ötvöződött a kedves, állatszerető hölgyekben, még egy csipet háziasszonyi rutint se lehetett bennük felfedezni. Kisállat-kereskedést kellett volna nyitniuk, ahol nem kellene étellel, itallal, vendégekkel „bajlódniuk”, ha egyszer se kedvük, se érzékük nincs hozzá.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (9)
Feral Cafe Budapest - Külső képFeral Cafe Budapest - BelsőFeral Cafe Budapest - BelsőFeral Cafe Budapest - BelsőFeral Cafe Budapest - BelsőFeral Cafe Budapest - BelsőFeral Cafe Budapest - BelsőFeral Cafe Budapest - BelsőFeral Cafe Budapest - Étel/ital

Feral Cafe további értékelései

2019.03.30egyedül
A Feral Cafe egy afféle állatos kávézó az Oktogon közelében, amelyekből van már 1-2 a városban. Egy terrarisztika megszállott srác gondolt egyet, a lakása helyett inkább itt tartja kis kedvenceit, és közben így lehetőséget ad másoknak is arra, hogy megismerjék ezeket a hol érdekes, hol...
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással