Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak a tárgyilagosság kedvéért

Hollósy Cukrászda BudapestHollósy Cukrászda Budapest a térképen

Átlagos 2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hollósy Cukrászat van Budaörsön is, nem független ettől a cukrászdától, hiszen a blokkon szerepel mindkét cím is.. gondolom, ez már egy kihelyezett lerakat. A Pasaréti tér mellett, a Kelemen László utcában pont szemben az új Kolodko-szoborral helyezkedik el. Ebéd utáni fagyizáshoz néztem ki magamnak, meg aztán meleg is volt, hát betértem. Ici-pici a hely, nem nagyon leülős, egy asztal van bent, a fogadtatás meg elég barátságtalan. Két gombócot kértem tölcsérbe: egy ananászt meg egy szedret, nem jelentős minőség, az ananász jobb volt, mint a másik. A buszmegállóban ücsörögve elnyalogattam, és közben gondolkodtam azon, hogy ha három fagylaltos is van a téren, akkor egy barátságtalan, ami nem is nagyon finom, az hogyan él meg? Egyébként 800 forint volt a két gombóc. Mivel itt nem volt fent a hely, utánanéztem a neten máshol, és egy sereg vendég nyilatkozta azt, hogy ez egy kifejezetten barátságtalan hely. Tehát akkor mégis, nem nekem van üldözési mániám... de akkor hogyan él meg már régóta?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Hollósy Cukrászda további értékelései

2023.10.18
Ebben a cukrászdában nem igazán lehet helyben fogyasztani, egy kicsi asztalka van csak. Inkább elvitelre vannak a sütik, bőséges választékkal és alacsony árakkal. Kedves kiszolgáló volt, kár, hogy nem nagyobb az üzlet.
2022.10.23egyedül
Pasarétre az új Kolodko szobrocska (Aranka néni és Béla bácsi virágárusok) megtekintésére indultam, de ha már itt voltam, és sikeresen leparkoltam a templommal szemben, természetesen benéztem oda is, majd a szobor megcsodálása és körbe-fotózása után jöttem be ide a vele pont szemben lévő - az út...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval