Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy kiábrándító vasárnapi ebéd

Mix-R Pizza - Zugló BudapestMix-R Pizza - Zugló Budapest a térképen

Szörnyű 2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hatalmas csalódás volt az étterem. A kiszolgálás és a vendégekkel való bánásmód kritikán aluli. Mivel az érkezésünket követő 10 percen belül még étlapot sem kaptunk, elvettünk kettőt a mögöttünk lévő tálalóról. Mire egy pincér további 15 perc után odatalált hozzánk már kiválasztottuk az ételeket és az italokat. A párom libacombot rendelt én pedig kacsamellet. A kacsamell krokett körettel van az étlapon, amit én nem szeretek, ezért szerettem volna grillzöldség köretre cseréltetni. A pincérnő fel is vette a rendelést. Kb. 20 perc elteltével visszajött, hogy nem lehet cserélni a köretet, mindenképpen kihozza a krokettet, plusz köretként tudja csak kihozni a grillzöldséget, persze felár ellenében. Ekkora rugalmatlanságot még soha, egy étteremben sem tapasztaltam. Újabb 15 perc elteltével kiderült, hogy nincs libacomb. A pincérnő addig állt a párom feje felett, amíg ki nem választotta a másik ételt. Csülköt kért, igazából azért, mert már kínos volt, hogy a pincérnő sürgetően topog és sóhajtozik, miközben a párom az étlapot nézte.
Közben hallottuk, hogy egy pincér hölgy egy másik pincérnek fennhangon és pofákat vágva ecsetelte, hogy azért nincsen a tálalón étlap, mert mi voltunk olyan pofátlanok, hogy kiszolgáltuk magunkat. Ennél a pontnál majdnem felálltunk és távoztunk az étteremből.
Az evőeszközöket koszos tányéron kaptuk meg.
Az ételekre kb. egy órát kellett várni, de finom volt a kacsa és a csülök is, bőséges adagot kaptunk.
Én éppen befejeztem az ebédet, a párom még evett, de a pincér hölgy meg sem várva, hogy lenyeljem az utolsó falatot, már vitte is a tányéromat.
A párom rendezte a számlát, majd mivel sokalltuk az összeget, kifelé menet átnéztük a blokkot, és kiderült, hogy 3 főételt számláztak ki, felszámolták a libacombot is, ami nem is volt!
Visszament és megmutatta a hölgynek a blokkot, kérte, hogy fizessék vissza az el nem fogyasztott, de kiszámlázott étel árát. Mire a hölgy pofavágások közepette közölte, hogy miért nem tudott a párom jobban figyelni, amikor fizetett, most sztornóznia kell a tételt. A minimum egy bocsánatkérés lett volna, ehelyett még érezzük mi magunkat kellemetlenül, mert nem figyeltünk oda, amikor fizettünk???? Ilyen pofátlansággal, tiszteletlenséggel én még nem találkoztam, felháborító! Bár az étel finom volt, ide soha többet be nem tesszük a lábunkat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge

Mix-R Pizza - Zugló további értékelései

2019.03.09családjával
Szörnyű
Tegnap beültünk a zuglói MixR pizzériába, egy pizzára! Azt most hagyjuk, hogy a pincérnő olyan flegma volt, hogy legszívesebben pofán csaptam volna, hogy az öt pizzára, másfél órát vártunk, CSAK 3 tányért kaptunk, mert éppen "elfogyott", és 3 sör helyett "véletlen" négyet hoztak ki,...
2018.08.12a párjával
Gyenge
A héten jártam itt, régóta ismerem, korábban sokat jöttünk ide legfőképpen pizzázni haverokkal. A mostani látogatásom során hatalmas csalódás ért összességében mint a kiszolgálás mint ételek minőségével kapcsolatban. Párommal érkeztünk, én pizzázni szerettem volna, a pincér egyből közölte kissé...
2017.10.16gyerekekkel
Átlagos
Szombaton délután családdal, gyerekekkel ebédeltünk itt. Korábban már sokat hallottam a Mix-R-ről, elég jó véleményeket. Zugló, Bosnyák kereszteződés, forgalmas, jól megközelíthető, a szomszédos kis utcában lehet parkolni. Az étterem 2 teremből áll, mi a belső részben foglaltunk helyet. A...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.12.23-ig
Portobello Hotel Esztergom
83.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval