Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hal ételek kedvence

Szegedi Halászcsárda BudapestSzegedi Halászcsárda Budapest a térképen

Gyenge 2017. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. február 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Meghívott barátaimmal közösen kedveljük a halételeket. Tekintettel arra, hogy a szegedi Roosevelt téri halászcsárdában sokszor és finom halételeket ettünk már és úgy tudom itt Pesten ugyanaz a tulaj működteti e halászcsárdát, ezért foglaltattam a kis csoportunknak asztalt egy estebéd elköltéséhez.
Már a fogadtatás elég fura volt. Nem túl udvariasan közölték, hogy a folyó felőli folyosón van a foglalt asztalunk. Az nem egy társalgásra megfelelő és elegendő egy hely. Mivel a folyóra jó ott a kilátás és a vidéki barátaim azt javasolták maradjunk itt, így nem mentünk tovább éttermet keresni.
Szürkeharcsa halászlét és szegedi vegyes halászlét rendeltünk. Néhányan csípősen szeretjük a halászlét, amit általában nem csípősen készítik el az éttermekben. Ezt megértem, de azt nem, hogy valamely formában nincs az étteremben csípős paprika kikészítve, vagy nem hoznak a felszolgáláskor. Miután kértem csípőset elég későn hozták azt, mert közben kihűlt a halászlé.
A harcsapaprikás finom, ízletes volt a hozzá választott köret (túrós csusza) úgy-mondva tocsogott a zsírban. A haltepertő rántott hagymakarikákkal pedig a felszolgáláskor már nem volt friss.
Utólag meg is bántam, hogy a barátaimat ide, halételek elfogyasztására hívtam meg. A borválaszték is elég gyenge volt, így gyorsan el is mentünk egy másik helyre ahol kellemesen lehetett ital mellett beszélgetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge

Szegedi Halászcsárda további értékelései

2018.08.30gyerekekkel
Kiváló
Először próbáltuk ki a családdal ezt az igazán szép helyen lévő éttermet. A limonádé nagyon finom, a kétszemélyes haltál bőven elég 3 személynek, amire a pincér figyelmeztetett is, ezért nagyon hálásak is voltunk. A tálalás is kiváló, gusztusos volt, és nem csak a halételeké. Az adagok bőségesek,...
2018.06.18egyedül
Kiváló
Nagy múltú, turisták körében is rendkívül népszerű magyaros halétterem a pesti Duna-parton, fullos dunai panorámával, kilátással a Gellért-hegyre, Citadellára, Budai Várral, Szabadság hídra. Egy olyan étterem, ahová szívesen elhoznék külföldi vagy vidéki barátokat, rokonokat, mert maga a hely is...
2017.12.03csoporttal
Kiváló
Ismerősökkel voltunk itt, a halászlé mindenkinek nagyon ízlett. A kis adag is bőségesen elég volt. Párom megkóstolta a pontypaprikást házi túrós csuszával, ami nagyon ízlett neki. A kiszolgálás gyors volt. A kilátás nagyon szép volt a Dunára, illetve a budai oldalra. A zenekar jó hangulatot...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
102.240 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval