Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

egy emlékezetes ebéd

Szlovák Söröző & Étterem BudapestSzlovák Söröző & Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2014. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ebben az étteremben utoljára valamikor az 1970-es években jártam több esetben, akkor évfolyam társaimmal több alkalommal betértünk ide ebédelni és sok esetben fogyasztottunk tatár bifszteket. Ezen nosztalgiától vezérelve javasoltam családomnak nézzük meg milyen most ez az étterem. Így betértünk ide 04.12-én.
Ami a körülményeket illeti nagy változásokat nem tapasztaltam azt lehetne mondani megállt az idő.
Áttekintve az étlapokat a családomból jelen lévő négy személy ki-ki izlésének megfelelően választott, míg én kitartottam a tatár bifsztek mellett.
Az adaggal mint annak idején most is meg voltam elégedve, bekevertem az adagot és pirítóssal jóízüen elfogyasztottam. Mivel fiam is szereti ezt az ételfajtát, így ő is evett belőle és megevett hároszelet pirítóssal egy adagot a készítményből.
A meglepetés másfél-két nap elteltével jelentkezett, mindketten hasmenést kaptunk és igen magas láz gyötört benünket ami mindkettőnk esetében 4-5 napig tartott. Az orvosok egymástól függetlenül azonos diagnózist mondtak, azaz valamilyen étel fogyasztásával hozták összefüggésbe állapotunkat. Mivel más alkalom nem volt amikor együtt ugyanazon ételt fogyasztottuk volna és egymástól ezt követően 250 km-re voltunk, így a tatárbifsztek az amivel bajunkat azonosítani tudtuk. Csak remélni tudom mások nem jártak hasonlóan mert nagyon kellemetlen volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Szlovák Söröző & Étterem további értékelései

2024.01.06kollégákkal
Gyenge
A juhtúrós sztrapacskát tehéntúróval keszítették. A fizetéskor legyetek óvatosak, ugyanis többen voltunk, és nem engedték a bontott számlát majd elég b.nkón beszéltek velünk. Hivatkoztak egy nem létező szabályozásra. A hely 10 éve még jó volt de mára sajnos a tipikus magyar mutyi, hogy...
2023.12.20csoporttal
Szörnyű
A kiszolgálás borzasztó volt, többször átültettek minket. A z ételek borzasztóan íztelenek. A fizetés nagyobb társaság esetén esélytelen. SZÉP kártya akkora probléma, hogy kizavarják a vendéget.
2022.09.08barátokkal
Szörnyű
A sörkínálat erősen hiányos volt. Egy ilyen helyen elvárható lenne, hogy az üveges sör kínálata teljes legyen A pincér kérés nélkül kihozta a számlát, mint ha már nemkívánatos vendégek lettünk volna. Pedig még fogyasztásban voltunk. Fizetéskor közölték, hogy nem lehet bankkártyával fizetni,...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
204.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval