Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szusi-kuglóf

WoKame BudapestWoKame Budapest a térképen

Átlagos 2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szusifánk menüre tértem be eredetileg, mert megtetszett a neve (olyan vagyok, mint egy óvodás), és különben is legfőbb ideje volt, hogy kipróbáljam ezt az éttermet.
Kicsit meglepett, hogy délidőben szinte üres volt, csak egyetlen asztalnál ültek. Igaz, később felfedeztem, hogy galéria is van, ott is ettek hárman.

Hideg mangókrémlevessel kezdtem, ami nagyon jól esett a rekkenő hőségben. Finom volt, nem túl édes, és meglepetésként némi tápiókagyöngyöt is találtam benne.

A szusifánkot inkább kuglófnak nevezném a mérete és formája alapján. Érdekes ötlet, és a séf nézőpontjából igen praktikus, mert sokkal kevesebb munka van vele, mint a tekercsekkel. Csak a formára igazított rizskupacot kell különféle "csíkokkal" eltakarni, és már kész is. Lazac, avokádó, tigrisrák, tonhal, fekete és fehér szezámmag volt a borítás. Kést, villát kaptam mellé, de azzal valahogy nem esett jól, mégis csak szusi, akármilyen is a formája. Cikkekre vágtam, és akkor már lehetett pálcikával enni. 4x3 szusi makit is tartalmazott a menü, és a szokásos kiegészítőket, szójaszószt, vasabit, gyömbért. Ez utóbbit dicséretes mennyiségben, legtöbb helyen plusz adagot kell kérnünk, itt nem spóroltak vele.

A kiszolgálás elég nehézkes volt, de nem az ételek készültek lassan, hanem a pincérekkel volt nehéz még csak szemkontaktust is teremteni. Pedig úgy tűnt, többen vannak, mint a vendégek, de mindig együtt, a terem másik végében. Mintha valami munkaértekezletet zavart volna meg a néhány gyanútlanul betérő vendég.

Az étterem tiszta, van néhány érdekes dekoráció, de valahogy hideg-rideg az egész.
A mosdó az emeleten van, elég nehezen szántam rá magam, hogy a korlát nélküli, üveg/nek látszó lépcsőn felmenjek.

Az étterem nagyon jó helyen van. Az étlap változatos, és igen kedvezőek az árak. Az étel se volt rossz. Nem tudom, miért nem éreztem jól magam. És ahogy az előttem értékelők képeit nézem, ők is üres helyiséget fotóztak. Ki érti ezt?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
WoKame Budapest - Külső képWoKame Budapest - EgyébWoKame Budapest - Étlap/itallapWoKame Budapest - Étlap/itallapWoKame Budapest - Étlap/itallapWoKame Budapest - Étel/italWoKame Budapest - BelsőWoKame Budapest - BelsőWoKame Budapest - Mosdó

WoKame további értékelései

2017.04.29egyedül
Gyenge
A WoKame a Király utcában működő, modern ázsiai bisztró. Rizses és tésztás alapú wok ételek, sushi, levesek szerepelnek a kínálatban. Többségében pozitív véleményeket olvastam róluk. Azt is észrevettem, hogy a Bónuszbrigád oldalán többféle kuponos akciót hirdettek. Amikor megnéztem a honlapjukat,...
2016.12.26egyedül
Kiváló
“Wok – sushi – soup” – ez olvasható a Wokame étterem homlokzatán. Remek hármas, főleg ha az ember elképzeli, hogy milyen jó távolkeleti leveseket adhatnak ott, ahol a wok és a sushi kulcsszavaknak számítanak. A Wokame egyébként szemben nyílt a konkurenciával, ha...
2016.07.13barátokkal
Kiváló
Szeretek frissen megnyílt éttermekbe járni... Ez a hely is tavasszal kezdte meg működését. Nagyon hangulatos hely, A berendezés letisztult, mégis barátságos. A fiatal tulajdonosok szívvel-lélekkel végzik munkájukat, a vendégek előtt főznek. A kiszolgálás figyelmes, udvarias és gyors. Az étlapon...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
34.105 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel