Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagy csalódás...

Hotel Alföld CeglédHotel Alföld Cegléd a térképen

Szörnyű 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A kecskeméti repülőnap előtt szerettünk volna egy nyugodt, pihentető éjszakát itt tölteni, ehelyett az alábbiakat kaptuk:
4 főre (3 felnőtt 1 gyermek)légkondis szobát foglaltam telefonon, nem rajongok a klímáért, de tekintettel az elmúlt időszak rendkívüli hőségére fontos feltételként kértem. Kérdésemre, hogy megerősítsem emailben a foglalást a fenti kondíciókkal, a válasz egyértelmű "nem kell" volt. A szobát amit én telfonon foglaltam előttünk pár perce érkező külföldi vendégek kapták. Kérdésemre, hogy azért kapták, mert ők külföldiek? a recepciós kisasszony részéről egyértelmű IGEN volt a válasz.Gondolkodtam rajt, hogy hazamenjünk-e, felénk Nyugat-Dunántúlon ez nem jellemző, szerintem erre sem, csak komoly mennyiségű homokszem került a gépezetbe. A szoba éjszaka elviselhetetlenül meleg volt, a 6 éves kisfiam akinek szülinapi ajándéka lett volna a repülőnap, ajándék helyett egy izzadással, vergődéssel, kínosan lassan múló éjszaka és a kipihentség hiánya végett unalomba és érdektelenségbe torkolló légi bemutató lett. Pedig a repülőnap tökéletes volt!!! Bárcsak a telefonos foglalást rögzítő kisasszony, aki épp akkor szabin volt, olyan precíz lenne mint a szakács, az ételek ízletesek és igényesek voltak. A hőség miatt éjjel a nyitott ablakokon az alattunk lévő zöld műanyag konténer "illata" és a közeli sertésólak összetéveszthetetlen keveréke jött be. Tényleg feledhetetlen volt. A recepciós kisasszony kérdésemre, hogy a fenti affért, hogyan szándékozza kompenzálni, feljánlotta azt az akciós árat, amit a telefonos foglalásnál a másik hölgy alapból ajánlott (légkondival!!!).
A reggelire kb. 45 percig vártunk, (hidegtál és tojásrántotta) ennyire bonyolult?
Ui: Nem vagyok egy vendégkönyvbe beíró típus (tényleg nem), de most látva a csalás szenvedédét kivételt teszek.
Összegezve: SOHA TÖBBET!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Alföld további értékelései

2017.07.20barátokkal
Szörnyű
Telefonos és email-es egyeztetéseink alapján teljesen meg voltam elégedve a hozzáállással. Érkezéskor egy kicsit furcsa volt, hogy előre kell fizetni a szobáért, amit még nem is láttunk, de nem is foglalkoztam vele. 8-an érkeztünk, baráti társaság. Az egyik szobában nem volt szappan, mire a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Bagolyvár Inárcs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.10.01-ig
Bagolyvár Inárcs
24.995 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel