Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pünkösdi esőtánc

Hotel Aqua-Lux CserkeszőlőHotel Aqua-Lux Cserkeszőlő a térképen

2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pünkösd hétvégéjét töltöttük a cserkeszőlői Aqua-Lux hotelben, ami számunkra nagyon klassz volt, bár néhány hiányosság azért akadt.Rendkívül kellemetlen idő volt azon a hétvégén, de nem baj,gondoltuk úgyis átjárás van a fürdő és a hotel között.Nos ennek azért ne dőljön be senki,mert esernyő nélkül nem tudsz átmenni, ugyanis az udvaron kell közlekedni, igaz nem sokat, kb.20m de esőben nem kellemes.A másik érdekes dolog,hogy nem adnak köntöst, csak 350 Ft/db/nap áron és gyerek köntösük nincs is.Ezek a dolgok még nem is bosszantottak volna, mert kifizetjük,jó nem nagy összeg, de egy apartmant foglaltunk a tetőtérben, amikor beléptünk csodálatosnak, újnak és nagyon modernnek tűnt, a gyerek a nappali részben aludt, ahol kihúzható a kanapé, ami rém kényelmetlen, mert szétcsúszik a két része, mindegy ez sem zavart annyira, de amikor az ágyat elkezdtem megvetni a gyereknek, akkor még az étvágyam is elment.Ha látta valaki a Travel Channel műsorán a Lehetetlen szálloda c. műsort, látta Antonyt,hogy vizsgálja a kis lámpásával a lepedőt, na itt vizsgálni sem kellett, így is látszódtak a bizarr foltok!!!! Lementem a lepedővel a recepcióra, kicseréltettem, de nem kértek elnézést, sőt még én éreztem rosszul magam.A kaja finom, nagyon, ám a választék nagyon kicsi, bár lehet,hogy három csillagnál ennyi jár( nem szoktunk három csillagosba menni).Játszószoba, inkább egy nagy üres helység, aminek a falára néhány gyerekmatricát tettek és beszórták a játékokat, amik töröttek, nem lehet játszani.A gyerekek megörültek a rex asztalnak, de mikor kerestem a dákót hozzá, közölték,hogy azt csak ott raktározták el és nem használható.Hát érdekes. Összességében nyugodtan menjen bátran mindenki, mert a hotel tiszta, kényelmes, az ágy mondjuk nagyon kicsi, de szép az apartman,finom a kaja.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Aqua-Lux további értékelései

2023.09.23családjával
Kiváló
Kellemes, nyugodt pihenést kaptunk ebben a szállodában, átjáró köti össze a fürdőkomplexummal, amit használni lehet, finom ételeket kaptunk,aszálloda wellness részlege is kifogástalan volt.
2021.10.19családjával
Kiváló
Mindennel megvoltunk elégedve.Tisztaság,személyzet,átjárás a fürdőbe.A vacsora és a reggeli is szuper volt.
2020.09.14a párjával
Gyenge
Cserkeszőlőn nem ebben a hotelben szoktunk megszállni, de úgy gondoltuk egy próbát megér. Csábító volt, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe és étterem is tartozik a hotelhez. Két éjszakát töltöttünk ott a férjemmel. A recepciós hölgyek nem voltak mosolygósak, csak végezték a dolgukat. Az...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Igazi pihenés Cserkeszőlőn
Igazi pihenés Cserkeszőlőn
2024.06.18-ig
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval