Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Grand Hotel Aranybika DebrecenGrand Hotel Aranybika Debrecen a térképen

Gyenge 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mi is már nagyon régen el szerettünk volna menni az Aranybika hotelbe. Kár volt beleélni magunkat, hogy sikerült...
Már a parkolásnál kétségeink támadtak afelől, hogy jó helyen járunk-e, de a recepciónál közölték, hogy igen. Ezek után megpróbáltunk úgy beállni, hogy valamelyest a kamera látómezejébe kerüljünk, ha már "őrzött" parkolóval hirdetik ezt a szállást.
Az aula nagyon szép volt, a régi idők hangulatát idézte, bár néhány zavaró "dekoráció" (amit az előttem szólók már nagyon részletesen leírtak) rontotta az összképet.
Az emeleten kiszállva a liftből, már lehangoló volt a látvány, koszos ülőalkalmatosságok és asztal, letépett tapéta és megrongálódott nyílászárók övezték a szobához vezető utat.
Belépve a szobába és balra nézve egy nagyon szépen felújított fürdőszoba látványa enyhítette az előbb átélt sokkot, de sajnos ez nem tartott sokáig, ugyanis a szoba berendezése a szálloda korához igazodva fogadott. Nagyon régi és leszakadt szekrényajtó, ugyancsak nagyon régi és nyikorgó ágyak, kiszakadt hálózati dugók fokozták a lehangoltságunkat (hozzátéve, hogy házaspárként érkezve, 2 egyszemélyes ággyal ellátott szobát sikerült nekünk odaadni). A kilátás és az elhelyezkedés volt az, ami visszatartott attól, hogy azonnal otthagyjuk ezt a 3*-osnak mondott, de a 2*-ot sem érdemlő szálláshelyet, pedig még nem is láttunk mindent!
Az éjszakánk borzalmas volt, ahányszor megmozdult a férjem vagy én, mindketten felkeltünk, mert rettenetesen nyikorgott mindkét ágy, amit jeleztük is a 3 nap alatt egyszer látott szobaasszonynak, aki viszont nem tudott segíteni.
A reggeli ezek után már meg sem lepett. A felszolgáló tanulókkal veszekedő étterem tulajdonos színesítette az unalmas és kevés hidegtál és ugyancsak hideg rántotta kombót. A kávégépből az első reggel még iható kávé folyt, de második reggel már ihatatlan!
Sajnos nem tudtam feltölteni a képet, amelyen a kissé koszos szalvétatartókon elhelyezett szöveg szerepel, de az Aranybika vendéglátásának lényegét összefoglalja: "Kedves vendégeink! Felhívjuk figyelmét, hogy az 1200 Ft-os díj csak az elfogyasztott étel árát tartalmazza! Az elpocsékoltét nem. Egyszerre csak annyit szedjen amennyit el tud fogyasztani! Kérjük érezze otthon magát. Köszönjük, hogy betartotta a 30 perces időt!"
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Grand Hotel Aranybika további értékelései

2020.08.11barátokkal
Szörnyű
A szállodához érkezve az első csalódás már a parkolónál fogadott minket: egy közterületi parkoló sorompóval elkerített részét jelenti az "őrzött parkoló", amely tele volt zsúfolva. Természetesen nem vettük igénybe 1800 Ft/nap áron, hiszen ez teljes mértékben irreális összeg! A recepciós sajnos...
2020.03.04családjával
Átlagos
Édesapám a munkája révén sokszor töltött pár napot egy-egy városban. Ilyenkor valamilyen szálláshelyen aludtak kollégáival. Kis panziótól kezdve nagy hotelekig. Az egyik kedvence a debreceni Aranybika Szálloda volt. Ennek köszönhetően hatalmas kíváncsisággal és elvárással léptem be a szálló...
2019.08.11a párjával
Gyenge
Debrecen központjában található ez a patinás szálloda, amelyet mintha tudatosan tennének tönkre. A legszebb szobaként adott 4. emeleti szobában a szekrény cipőtartó része törött, az ajtók, bútorok fedőrétege több helyen letöredezett, vagy a festék pattogott le. Paplan helyett plédet tettek a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval