Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zöldövezeti lakóparkban pihenni

OEC West Hostel DebrecenOEC West Hostel Debrecen a térképen

2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mi a párommal szálltunk meg itt, pont a Campus fesztivál ideje alatt. Mivel dolgoztunk mindketten itt Debrecenben, ezért féltünk attól, hogy fogjuk kipihenni magunkat a másnapi hajrára. Azonban félelmeink az első éjszaka után elmúltak, mert fantasztikus csend vett körül minket a fesztiválból semmilyen zaj nem szűrödőtt idáig el.
Kényelmesek a szobák és jól felszereltek, a kinti közös helyiségekben pedig további lehetőségek vannak....persze ne feledjük, alapvetően ez a létesítmény orvostanhallgatók részére lett kialakítva, nem a felső tízezernek.
Parkolóhely bent van és ingyenes, a "wifi" inkább csak kábelen szeret muzsikálni (az a biztos).
Az itt eltöltött három éjszaka alapján azt tudom mondani, bátran ajánlhatom mindenkinek ezt a helyet, mert csodás levegője és környezete miatt(leszámítva a közelben lévő pszichiátriat) valóban kellemes kikapcsolódást nyújt.
Sajnos az utolsó nap reggelén keserű élményekkel gazdagodtunk, mert a recepciós hölgy közölte hogy az előre lebeszélt SZÉP kártyás fizetési módot nem tudjuk választani, mivel nincs internet.
Először rá akart venni minket a készpénzes fizetésre, majd miután ez nem jött össze azt ajánlotta hogy menjünk vissza két óra múlva....holott nekünk már addigra úton kellett volna lennünk.
Mi felajánlottuk hogy a laptopomról elintézzük a netes befizetést, de a recepción lévő számítógép erre elszégyellte magát, és visszadugta az addig félig kihúzott kábeljét....:-)) legalábbis azt mondta a leányzó hogy félig ki volt húzódva a kábel a gépből.
Persze egy ilyen komoly szakmai felkészültséget igénylő feladatot ne várjunk el ettől a lánytól, mert mint kiderült a parkolókártyánkkal is gondok adódtak kifelé menet. A kilépésünk ugyan ingyenes lett volna, de mivel az Ő jóvoltából elhúzódott a kilépési idő, ezért a kapunál fizetni kellett volna.
Visszamentünk reklamálni, [moderálva - a szerk.] kissé sértődötten elküldött a sikeres kijutás reményében egy másik kapuhoz. Ott elmeséltük a históriánkat, amin az őr nem is csodálkozott, mert mint mondta ez a hölgy [moderálva - a szerk.] hétről-hétre elszúr valamit...csak legyintett.
Kérdem én: muszáj ilyen személyt [moderálva - a szerk.] alkalmazni egy ilyen klassz helyen?
Ezt leszámítva a többi recepciós segítőkész és illedelmes volt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Elhelyezkedés:
Fényképek (6)
OEC West Hostel Debrecen - Külső képOEC West Hostel Debrecen - Külső képOEC West Hostel Debrecen - KörnyékOEC West Hostel Debrecen - SzobákOEC West Hostel Debrecen - Külső képOEC West Hostel Debrecen - Környék

OEC West Hostel további értékelései

2013.08.29a párjával
Kiváló
Évek óta szerettünk volna eljutni a virágkarneválra. Ilyenkor szállást találni elfogadható áron, nem csekély feladat. Hát itt ez nem lehetetlen. Egy e-mail és már indulhatsz is. A szálló tiszta, a szoba berendezése jó, az ágy kényelmes, van Tv, hűtő, vezetékes internet. Igaz, "különalvós",de ne...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
69.600 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval