Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meglepő modern-retró kettősség, kellemes, kicsit retrós környezet, csendes, kedves, jó kikapcsolódás.

Hotel Európa Gunaras DombóvárHotel Európa Gunaras Dombóvár a térképen

2022. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. július 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szép, csendes nyugalmas, még a közvetlen a parkoló háta mögött üzemelő fürdő ellenére is. Full teltháznál a hátsó kavicsos parkoló ugyan lehet kevés lenne de előtte is széles aszfaltos külön parkoló sáv csendes fás parkos környezetben. A szállás meglepően modern belül. Kívülről a kicsit retróból erősen s szépen felújított ám mintha a végén a szépség utsó símításaival felhagyottnak tűnő épület. Melyről nehéz a modernizálás folytán eldönteni mikori lehet. Belülről minden részében szép és modern. Nem érthető a kis recepció használata mikor a másik ajtó mögött gyönyörű tágas nagy gyerek játszó sarkos fogadó pult van. A minimál stílusú lift mindent felülmúlóan tetszetős! A szobák is igazán szépek, bútorozottságban semmi extra beépített kishűtő és kellemes butorzat, nagyobb laptévével bőséges de sok letiltott csatornával . Belső külleme után akár 4*-nak is beillene. A KLÍMA KORLÁTOZOTT kihasználhatósága nagyon rontott a komfort érzeten. Aki nehezen bírja a hőséget annak a 36 fok melegben 28-26 fokra korlátozott klíma bizony nem örömteli!!! Rend s tisztaság példás, kivétel a fürdő ajtó mögötti sarokban megbúvó kisebb hajcsomó, ami csak csukott ajtónál tünt fel. Recepció és személyzet kedves, készséges és mosolygós. Apró meglepi az étterem rész a hátsó kerti vagy a fóbejáraton keresztül egy kb 20-25 méteres kis parkon át érhető el. Kellemes séta este, ám szakadó esőben kevesebb élmény már. Az étterem kicsit retrós de modern építészeti hatású szép fedett tágas terasszal virágos előkerttel, nagy élmény, reggelinél és vacsoránál is! Az étel választék a reggelinél korrekt 2 féle meleg étel s többféle hideg, italokból szinte minden. Sajnos a kávé Nesscafe de van forró csoki is a gépben hozzá. A vacsoránál 2 féle leves s 2-3 főétel és köret közt választhatunk. Felszolgálók barátságosak készségesek, egyéb italok tőlük rendelhetők náluk fizetve. Reggeli egyik kancsójában savanya tejtől eltekintve minden ízletes és rendben. Pozitív és szálloda alső részén felár és díjak nélkül, relax és játék szobák, biliárd, pinpong, szauna s kis kinti kerti jacuzzi is térítés nélkül igénybe vehető! Ami a leginkább meglepő hogy amíg a mellette lévő ujabb szálló szinte egybe épült a már csúszdás gyógy és strand fürdővel és nincs kerítés semköztük addig innen csak a főkapun át kerülve lehet bejutni a strandra és nincs kedvezményes jegy csak Magyarhertelendre vagy Tamásiba több tíz kilóméterekkel odébb. A fürdő melegvizű hideg csak az úszó medence. Szép parkosított, átlgos de elég és jól felszerelt, az élmény elem kevéske. Mi jól éreztük magunkat. Ha nem is minden évben de szívesen visszatérünk ha szolgáltatások maradnak így s nem szállnak el az áraik. Mindent egybe vetve aránylag elég kellemes volt, köszönjük. :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Európa Gunaras további értékelései

2023.11.30a párjával
A szállás kényelmes, az étkezés rendben, a személyzet kedves volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Néhány dologban lehetne javítani. Pl. 1. A fürdőszobában a levegő tisztítása, frissítése nem működött. 2. A szoba klímájának központ által szabályozott működési idejét össze kellene...
2023.11.25a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat. Segítőkész volt a személyzet. A félpanziót is megoldották úgy, hogy a szobába hozták az ételt, ami nagyon finom volt és bőséges. Köszönjük szépen!
2023.10.27csoporttal
Kiváló
Csodálatos 6 napot töltöttünk ott. A személyzet az igazgató úrral együtt segítőkészek voltak annyira, mintha legjobb barátok volnánk, azóta vagyunk.

A Hotel Európa Gunaras legnépszerűbb csomagjai

Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok (min. 2 éj)
Nyári relax napok
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
29.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2024.09.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!