Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodás kilátás, nyugalom

Duna Residence DunaszentmiklósDuna Residence Dunaszentmiklós a térképen

2014. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. október 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mivel még nem voltunk apartmanházban, nem volt összehasonlítási alapunk, mire számítsunk. Azért az ötcsillagos minősítés miatt jó dolgokra számítottunk – ez több mindenben bejött, egy-két dologban nem.
Az apartmancsoport egy csendes, gyönyörű kilátással rendelkező tájban fekszik. Az apartmanok általában négyesével sorakoznak a területen és mindehhez egy főépület tartozik a recepcióval, minibolttal, étteremmel és a wellness résszel.

Az apartman kártyával nyílik, modern, tágas, két hálószobával, nappalival egybenyitott konyhával, fürdőszobával, plusz toalettel, terasszal (tévé csak a nappaliban van, a hálószobákban nincs). A hőmérséklet termosztáttal szabályozható, jó meleg volt éjszaka is. A főépületben található az emeleten a hangulatos, különtermekkel is rendelkező étterem, amihez terasz is tartozik. Az ételválaszték széles és finom, ottlétünkkor egy holland séf irányításával készült ételsort kínáltak, holland specialitásokkal. A vacsora választéka és minősége megfelelt egy négycsillagos wellness szállodáénak, a reggeli szűkösebb volt, de még így is teljesen elegendő és finom. A wellness részen öltözőszekrényeket is igénybe lehet venni, ezeken keresztül jutunk a medencetérbe, ahol egy élménymedence, egy jakuzzi és egy gyermekmedence található. Az élménymedence nagy és szuper a sodrórésze (a felnőttek is önfeledten sodróztak többször is :) ), de a víz elég hideg, pár percnél többet nemigen lehetett eltölteni benne. Bár a hosszú hétvége miatt sokan voltak, de a nagymedencében pár kisgyereken kívül nem volt senki, legalább ebben a pár napban lehetett volna kicsit langyosabb a víz, mert így nem tudom, ki fogja úgy gondolni, hogy legközelebb is eljön, ha nem tud fürdeni... A nagy medencéhez képest a jakuzzi sajnos csak négyszemélyes, de annak a vize legalább meleg volt – bár emiatt mindig foglalt is volt, úgy kellett "vadászni" rá.

A külön nyíló részben található egy pihenőhelyiség, egy finn szauna merülővel, egy háromszemélyes infraszauna, egy négyszemélyes gőzkabin és ami személyes kedvencem volt, egy mozaikpados pihenő forró vizes lábáztató résszel. Nem tudom, hogy máskor milyen a telítettség, de most a hosszú hétvégén sajnos annyira tele volt a wellness rész, hogy egész délután nem fértünk be sem a jakuzziba, sem a szaunákba (a gőzkabin nem működött).

A bár két részből áll, az egyik a lobbyból nyílik, de ott sajnos nem volt sosem senki :( a másik része a wellness bár, ahol legalább egy csengő van, ahol lehet jelezni és az étteremből lejön valaki, de sajnos elég sokára kapta meg mindenki, amit rendelt.

Mindent összevetve jól éreztük magunkat, családbarát hely, gyerekes családoknak ideálisnak mondanám, főleg jó időben, de pároknak javasolnám mindenképpen a nem ünnepi hétvégéket, hogy ki tudják használni a wellness részleget.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Duna Residence további értékelései

2023.06.23a párjával
Pénteken 14 után érkeztünk, szálláshely nagyon kellemes, tiszta. A természet-közeliség megemgedte, hogy a teraszon madárnyomok, a lakrészen pedig hangyák legyenek. De kaptunk hangya-spray-t, így beszórtuk a küszöböt. Megérkezéskor szerettünk volna masszázst foglalni, a recepció nem érte el a...
2023.02.27gyerekekkel
Gyenge
A személyzet kedves volt. A szálláson ami nem tetszett: a matrac az ágyakon borzasztó, mintha egy felfújt matracon aludtam volna. Szobába bejutás lépcső soron le, babakocsival napi 4-6x, étterembe fel lépcső soron mert nincs lift napi min. 4x babakocsival. Ez elég érdekes volt. Valamit a második...
2023.01.27a párjával
Gyenge
3 nap, 2 éjszaka . Olyannak nem ajánlom akinek van fogalma, illetve már látott wellness részleget. Itt olyan nincs. Ami van, és akinek az a vágya jól is érezheti magát, hidegvizes medence látvány elemekkel napozó ágyakkal, büfé kiszolgálás, melegvizű jakuzzi klóros bőven, egy finn szauna,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval