Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szerettem

Ködmön Csárda Borétterem EgerKödmön Csárda Borétterem Eger a térképen

Kiváló 2014. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. július 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sok év után végre én is turistaként sétálgattam Egerben, és nem ottlakóként. :) Megnéztem újra a Szépasszonyvölgyet. Kisvasút, borozók a régi vendéglők/büfék. Gondoltam ott ebédezem, mert sok jó hely kis helyen :).
Végül a Ködmön csárdát választottam az egész völgyből hallható kiszűrődő cigányzene miatt. :) És mert a vendéglők során túl erőszakosak voltak, akik próbálták bevinni a néhány arra járót. Az egyik külső asztalhoz ültem, ahonnan jól látható volt az étterem előtti tér is. A zene akkor csak később szólalt meg, de nagyon kellemes volt, és nagyon szép dalokat játszottak. A drágább árak, és a drágábbnak kinéző hely miatt kicsit megbántam, hogy oda ültem be, és nem valamelyik kedvezményeket hirdetőbe, vagy kisebb helybe, és gondolkodtam, hogy talán menni kéne. De a végére ezt teljesen elfelejtettem. Megszólalt a zene is, és az étel kitűnő volt. Igaz nem sok :), és nem is mutatós. A pincér hamar érkezett, barátságos volt, és nagyon értette a dolgát. Ropogós pisztrángfilét ettem vargányagomba olajos zöld salátával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Ködmön Csárda Borétterem további értékelései

2023.03.21családjával
Szörnyű
22 életévem alatt még egyszer sem jártam ennyire alacsony színvonalú étteremben, ahol nem ismerik a só fogalmát, valamint olyan száraz ételt szolgálnak fel a vendégnek amit nem lehet elfogyasztani. Nem ajánlanám ezt a helyet senkinek!
2022.04.24gyerekekkel
Gyenge
Húsvétkor voltunk a gyerekekkel hosszú hétvégén Eger környékén és így keveredtünk a Szépasszony-völgyébe is.Már egyszer voltunk a Ködmön Étteremben,de az első alkalom nem nyerte el a tetszésünket.Akkor a saláta keserű volt a mákos guba meg savanyú.De adtunk még egy esélyt az étteremnek és a...
2020.09.25a párjával
Átlagos
A Szépasszony-völgyi kitérőnk közben gondoltuk betérünk a legelső étterembe.Nagyon udvariasan hellyel kínáltak bennünket.A kiszolgálás pazar volt. Én magyaros gulyáslevet ettem ami telis-teli volt minden finomsággal,semmit nem spóroltak ki belőle és bőséges adag volt.Másodikként ropogós...
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval