Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élměnybeszámoló

Szent István Hotel EgerSzent István Hotel Eger a térképen

2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hosszas szállásvadászat után esett a választásunk a Szent István Hotelre Egerben. Szlovákiából érkezve kíváncsian vártuk vajon milyen élménnyel távozhatunk majd innen.
A hotelban nyáron 3 éjszakát töltöttünk a párommal, ami minden bizonnyal sokáig marad mindkettőnk számára maradandó élmény.
A szálloda 3 csillaggal rendelkezett amit a welness használatáig nem érzékeltünk annyira.
A kiszolgálás, vendégszeretet az ott dolgozók részéről kifogástalannak bizonyult, a szobában klímát utánfizetés nélkül használhattuk, a minibár árlistáját nem kaptuk meg- hiába jeleztük a hiányát, de a recepción megtudtuk, hogy a földön jártak az árak a tartalmának.
A kültér csodálatos, romantikus, kisvízesés, parkosított terület, csendes helyen helyezkedik el, a beltér barátságos, tiszta. A pincerendszere izgalmas, érdekes. A borospince is kíváló.
Étkezéskor semmire sem lehett panaszunk, a félpanziós ellátásban bőséges volt a reggeli a vacsora egyaránt, s nem utolsó sorban változatos, ízletes ételekkel szolgáltak ki minket. A borok finomak voltak, a reggeli kávékülönkegességek is nagyon tetszettek.
Az első negatívuma a wellness részleg s így az ott tartózkodásunkat árakban mérve talán egy kicsit magasnak számítanak, illetve a második negatívum a szobánk toalettjében volt, mivel nagyon hiányoltuk a szagelszívót. Azért az alapfelszeretlséghez hozzá tartozna, ha már ablak sincs a toalettben és együtt van a zuhanyzóval.
A wellnessben a szaunák csak alapjáraton működtek- nem izzadtunk le :) A jakuzzi vize sajnos utolsó napra eléggé mér eléggé kellemetlen illatú volt... A benti úszó medence bár tiszta, de hideg. A kinti medence piszkos volt, a kinti zuhanyban nem folyt víz, így napozáson kívül sajnos nem tudtunk mit csinálni.
A konditerem két gépből állt és egy ping pong asztalból.
Az ott tartózkodásunk alatt két lagzi volt -péntek, szombat- s ez nekünk vendégek számára egyáltalán nem okozott semmilyen negatívumot, nem vettük észre a hátrányát.
A hotel a belvárostól nincs messze, viszont nagyon sok lépcső vezet a várig, illetve a hotelben is elég sok a lépcső így csak azok válasszák akik bírják a gyaloglást.
Mindent összevetve, a három csillagtól sajnos én sem adnék többet, de kizárólag a welness hiányosságai miatt, illetve a szagelszívó miatt !
Aki teheti próbálja ki a hotelt, hisz ezeket az apró hiányosságokat könnyű pótolni, s ki tudja, talán mire más próbálná ki, már a mi általunk leírt negatívumok nem is fognak létezni, s akkor viszont felejthetetlen élményekben lesz része mindenkinek !
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (4)
Szent István Hotel Eger - Medence/kertSzent István Hotel Eger - SzobákSzent István Hotel Eger - SzobákSzent István Hotel Eger - Külső kép

Szent István Hotel további értékelései

2024.05.16barátokkal
Összességében nagyon szép, jó hely, de a rengeteg lépcső és szintkülönbségek miatt fájós lábu, mozgáskorlátozott, idősebb személyeknek egyáltalán nem ajánlott. Az erkélyre nem ártana egy ruhaszárító, egy korlátra akasztható is megtenné. Jó, hogy rendes légkondi van. Ágy kényelmes. Szekrény elég...
2024.05.12a párjával
Kiváló
Kiváló hely. Mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet udvarias, készséges és kedves volt. Emeleti, teraszos szobát kaptunk, amilyet szerettünk volna. Tiszta és rendes volt. Semmi nem hiányzott. Egyedül az ágyneművel volt gondunk, pontosabban a párnákkal. Nagyon laposak voltak. Olvasáshoz, tv...
2024.05.11gyerekekkel
NagyCsaláddal érkeztünk a hotelbe, ajánlás alapján. Az ételek, főleg a vacsora kifogástalan volt, a borok finomak. A wellness részleg számunkra pont megfelelő volt, napi 1,5 òrát használtuk. Ami nekem hiányzott, nem volt tusfürdő/sampon bekészítve, ilyet már rég tapasztaltunk. (Nem is...

A Szent István Hotel legnépszerűbb csomagjai

Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel (min. 2 éj)
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger - Vakáció a város felett (min. 2 éj)
Vakáció a város felett
93.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.31-08.29.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!