Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodálatos wellness élmény

Hunguest Saliris EgerszalókHunguest Saliris Egerszalók a térképen

Kiváló 2016. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jóhírű szálloda vonzó honlappal: ezek voltak első benyomásaink a Saliris Hotelről. És hogy milyen tapasztalatokat szereztünk ott? Elmeséljük!
A téli hónapokban látogattuk meg a szállodát. Rögtön az első esténken belevetettük magunkat a spa-részleg felfedezésébe: a beltéri medencék (gyógy-, hideg- és melegvizes, pezsgőfürdő, élménymedence) kipróbálása után a kültéri, melegvizes részleg következett, ahonnan sötétben is látható volt a kivilágított, gőzölgő sódomb, a település nevezetessége, amely jótékony hatásáról elhíresülve minket is Egerszalókra vonzott. A medencék felől sajnos nem tudtuk megközelíteni, de a hotelből volt lehetőség odasétálni és magunkba szívni egy kis egészséges levegőt.
A Szaunavilágra egy teljes napot szántunk, de ennél kevesebbet nem is érdemes, mivel itt is számos élmény várja a vendégeket. Amellett, hogy különféle szaunákat próbálhatunk ki, változatos tematikájú, szaunamester által vezetett szeánszokon is részt vehetünk egy kültéri rönkházban. Ez utóbbi program során meg kellett szabadulnunk a fürdőruhánktól, ami első hallásra elég ijesztően hangzott (nevezetesen, hogy egy csapat idegennel leszünk összezárva anyaszült meztelenül), azonban a szaunamester megnyugtatott minket, hogy nem kell félni, nem lesz Szodoma, egy szaunalepedőt nyugodtan magunkra csavarhatunk. Így már valóban kellemes élmény volt a szeánsz mind a hangulat, mind a „szaunahatás” szempontjából. Pihenésképpen választhattunk a merülő medencék, dézsák és a török fürdő közül. A bőséges reggelinek köszönhetően egészen vacsoráig nem éheztünk meg, de azok számára, akik ennének valamit a wellnessprogramok között, büfé üzemel a Szaunavilág területén.
A spa-részlegen igénybe vehető masszázs is ugyanolyan magas szintű, mint a hotel többi szolgáltatása. Miután (nagy nehezen) választottunk a különféle típusú masszázsok közül, jól képzett, kedves és figyelmes masszőrök fogadtak minket.
A már említett reggeli miatt úgy döntöttünk, hogy a konditermet is meglátogatjuk, azonban ahhoz, hogy ezt megtaláljuk, a recepció segítségét kellett kérnünk, mivel áthelyezték a spa-részlegből a hotel első emeletére. Felszereltségét tekintve abszolút kellemes meglepetést okozott, körülbelül tíz, különféle gép közül válogathattunk. Egyetlen negatívuma az volt, hogy az eredeti, tágas, világos helyiségből egy ablaktalan, kevéssé szellőző terembe került, ráadásul az egyébként is fülledt levegőbe enyhe ételszag vegyült. Aki tehát kikapcsolódásában nagy részt szán a testedzésnek, jobban jár, ha inkább a medencében tornáztatja az izmait.
A svédasztalos reggeli és vacsora során, ahogy azt a honlap is ígéri, valóban sokszínű menüből válogathattunk. Különösen örültünk, hogy még a más-más étkezési formákat (cukormentes, lisztmentes, tejmentes) követők számára is széles volt a választék. Maga az étterem kellemes hangulatú, világos és kifinomult, összességében tökéletes egy nyugodt reggeli vagy vacsora elköltéséhez. A hetedik emeleten található drinkbárt hasonlóképpen hangulatosnak találtuk, különösen esténként, amikor a beszélgetést és a koktélozást szolid élőzene kísérte.
A személyzettel csak jó tapasztalatokat szereztünk, gyorsan és kedvesen segítettek, ha kéréssel vagy kérdéssel kerestük meg őket.
Ide még biztosan visszatérünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Saliris további értékelései

2024.05.06gyerekekkel
Kiváló
Először is Egerszalók és a környéke (Eger) nekem rendkívüli adottságokkal bír, rendkívüli természeti látnivaló. A szoba, 3 személy részére egy kicsit kicsi, de elviselhető. De keveset tartózkodtunk a szobában így ez nem volt mérvadó probléma. A reggeli és a vacsora személy szerint kiválóra...
2024.04.10a párjával
Átlagos
A fürdőszoba kialakítása elég gyenge. A víz meg áll a zuhanyzó ajtajában mivel a padló rossz felé lejt. Az ágy matraca kifejezetten rossz minőségű, puha! A párna nagyon nagy vagy kicsi a kisebbik. A világítás a fürdőben rosszul van kitalálva!! A mosdó kagyló mélysége nagyon nagy. Távol van a...
2024.04.08a párjával
Kitünő a szálloda és a személyzet munkája. A konyha átlagon felüli , az ételek ízletesek, bő a választék és a személyzet nagyon készséges. A szállásnak vannak negatívumai is ami az összképet beárnyékolja. 1. A szobában nincs semmilyen szárítási lehetőség a fürdőruhák és a köntösök számára, így...

A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
62.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók - Sómágia ajánlat (min. 2 éj)
Sómágia ajánlat
144.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval