Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Méltó a hírnevére

Wellness Hotel Gyula GyulaWellness Hotel Gyula Gyula a térképen

Kiváló 2014. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Novemberben négy napot töltöttünk itt. Elsősorban a wellnessezés miatt jöttünk. Kíváncsiak voltunk arra, hogy milyen egy többszörösen díjazott négycsillagos hotel. Nem csalódtunk. A szoba és az ágy kényelmes, tiszta, fürdőszoba tágas, megfelel a négycsillagos besorolásnak.
Teljes ellátást kaptunk, a reggeli és vacsora svédasztalos, az ebéd menü büfé. Az ételek nagyon finomak és változatosak, a gyerekeknek mindig van valami tejbegríz vagy hasonló. Ha valami elfogy, akkor rögtön pótolják. Itt igazán degeszre eheti magát az ember, mert minden finom és minden nap más van. A menü ebéd egy fokkal alacsonyabb kategória, talán nem ugyanaz a séf készíti. A pincérek figyelmesek. Egyedül az nem tetszett, hogy az italért külön kell fizetni és a kávé sem volt benne a svédasztalban. De azóta láttam, hogy más hoteleknél is így oldják meg.

A wellness részleg minden igényünket kielégítette, más szállodákhoz képest tágas nagymedence van élmény elemekkel. Kellemes vízhőmérséklet. Nem volt tömeg, így ki lehetett próbálni minden élmény elemet. Külön jacuzzi, szintén hasonlóan kellemes. A szobához jár köntös, amire viszont már ráférne a csere, itt-ott szakadt és egy felnőtt férfinak lehetne nagyobb méret is.
A gyulai Várfürdő és Aquapalota pár perces sétára van, így novemberben nagyon szuper volt, hogy nincs tömeg. Az Aquapalota különösen tetszett.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, kedvezményes csomaggal, az ár-érték aránnyal elégedettek voltunk. Máskor is visszamennénk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (19)
Wellness Hotel Gyula Gyula - WellnessWellness Hotel Gyula Gyula - WellnessWellness Hotel Gyula Gyula - KörnyékWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - SzobákWellness Hotel Gyula Gyula - WellnessWellness Hotel Gyula Gyula - KörnyékWellness Hotel Gyula Gyula - WellnessWellness Hotel Gyula Gyula - WellnessWellness Hotel Gyula Gyula - KörnyékWellness Hotel Gyula Gyula - WellnessWellness Hotel Gyula Gyula - Wellness

Wellness Hotel Gyula további értékelései

2024.03.03gyerekekkel
Kiváló
Két éjszakás ott tartózkodásunk alatt maximális ellátást nyújtott a szálloda. A recepción kedvesen tájékoztattak bennünket a szálláshellyel, a lehetőségekkel kapcsolatban. A tisztaság kifogástalan volt. Az étterem menükínálata bőséges, választékos és nagyon finom volt. Külön dicséret illeti a séf...
2023.09.22családjával
Kiváló
Nekem személy szerint nagyon tetszett.3 napot töltöttünk ott.Szuper szobat kaptunk,tiszta igényes. A kaja is nagyon finom volt,valasztékos.A személyzet nagyon kedves.Remelem újra eljutunk még. Csak ajánlani tudom.
2023.04.03a párjával
Kiváló
Jobb volt minden, mint amire számítottunk, szép tiszta szoba, mindig finom ételek vártak, nagy választékban. Kedves mosolygós személyzet, a wellness részen minden volt ami a leírásban szerepelt, tisztán és használható módon. Gyula szép rendezett tiszta, a város és a kiállítások szépek. Számunkra...

A Wellness Hotel Gyula legnépszerűbb csomagjai

Wellness Hotel Gyula Gyula - 4 éjszakás wellness kikapcsolódás (min. 4 éj)
4 éjszakás wellness kikapcsolódás
201.145 Ft / 2 fő / 4 éj-től teljes panzióval
2024.12.24-ig
Wellness Hotel Gyula Gyula - 2 éjszakás wellness kikapcsolódás (min. 2 éj)
2 éjszakás wellness kikapcsolódás
99.416 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
2025.01.02-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től kiváló félpanzióval