Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Soha többé Barátság

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda HajdúszoboszlóBarátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló a térképen

Gyenge 2013. májusban járt ittÉrtékelt: 2013. május 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Március első felében jártunk a szállodában. Először 3 éjszakára akartunk maradni, de már az első nap után világos lett, hogy előbb megyünk el innen. Mások okulására leírom részletesen tapasztalainkat. Kuponos rendszerben történt a szobafoglalás. Eddig mindig olyan helyre mentünk, ahol svédasztalos félpanziós ellátást kaptunk, de most az egyszer bedőltünk a szálloda hirdetésének, amelyben menüválasztásos vacsorát és ún. "ajándék ebédet" kínáltak. Megérkezésünkkor ebédre félcsésze levest és féltenyérnyi több napos vékony szelet száraz húst kaptunk kb. 3-4 dkg rizzsel. Külön kellett kérni savanyúságot, amiért 250 Ft-ot kellett kifizetni. Reméltünk, hogy vacsora azért jobb lesz. Hát nem lett jobb: igaz, választani lehetett 3 féléből, és jobban járt az, aki hidegtálat kért. Én tökfőzeléket kértem oldalassal, és kaptam lapostányérban félmerőkanálnyi híg rántást, amelyben néhány tökreszelék darabka úszott. Oldalas darabon alig volt hús, csont volt az egész. "Vacsora" után kénytelenek voltunk bemenni a városba és enni valamit. Hasonló étkezési élményben volt részünk a második napon is, amikor is elhatároztunk, hogy ideje megkeresni egy másik szállodát, ha jól akarunk érezni magunkat. Megjegyzem, hogy nem csak a mi véleményünk volt rossz az étkezésekkel kapcsolatban, más vendégek is háborogtak emiatt. Egyébként a régebbi hozzászólásokban is olvasni lehetett panaszokat az étkezésre, de mivel elég régi keltezésűek voltak, abba reménykedtünk, hogy már változás történt a hozzászólások nyomán és "szakácsukat" rég menesztették, de nem így történt. Most nem térek ki a lelakott szobákra, az kevésbé fontos (bár a ***+ szállodában már elvárható a rendes szoba). Összegezve javaslatom szálloda felé: ne adjanak ajándék ebédet, inkább legyen rendes a vacsora. Már bánom, hogy nem készítettem fényképeket a remek ételeikről, lett volna mit megosztani a Facebook-on. Az biztos, hogy soha többé Barátság Szálloda, ismerőseinket is lebeszéljük róla.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda további értékelései

2024.05.06a párjával
Kiváló
A személyzet kedves volt, a kiszolgálás illetve étkek a félpanzió során izletesek voltak. Kérem dicsérjék meg a szintetizátoros zenészüket aki Debrecenből jár ki és szolgáltatja a dalokat a vacsorához. Nagyon kedves és teljes szivéből próbálja jókedvre, táncra perdíteni a vendégeket.
2023.09.22családjával
Kiváló
Barátságos fogadtatás, finom ételek és kiadósak. Az alagsorban van egy játékterem, szabadulószobával, biliárddal és bowlinggal. Ez volt a kedvencünk! Kucsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat!
2023.06.16a párjával
Először jártunk Hajdúszoboszlón. A Barátság Szállodát választottuk és nem csalódtunk. Udvarias és segítőkész a személyzet, a szobák tiszták, az ételek változatosak és finomak. A benti gyógyvizes medencék kevésbé voltak zsúfoltak, így inkább azt használtuk ki. Egyedül a wifi volt nagyon gyenge,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Párom féláron
Párom féláron
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval