Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Finom ételek, kedves felszolgálók, káosz a recepción

Panoráma Wellness Apartman Hotel HajdúszoboszlóPanoráma Wellness Apartman Hotel Hajdúszoboszló a térképen

Átlagos 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kuponos csomagot vettünk igénybe, amit előre fizettünk SZÉP kártyával. Mivel előre kellett fizetni, ki is nyomtattuk az ezeket igazoló dokumentumokat (fő a biztonság).
A foglalás rendben ment , nem volt semmi gond. Érkezéskor az első benyomások jók voltak, szép a szálloda, bár a bútorok egy kicsit azért megkoptak, de összeségében rend és tisztaság volt a jellemző.
A bejelentkezéskor azonban hamar kiderültek a turpisságok. A csomagban szerepelt egy délutáni fürdőzés a termálfürdőben ingyenes belépővel. A termálfürdő az én értelmezésemben a strandot jelentette, de sajnos kiderült, hogy nem. Közölték, hogy a szomszédos hotel termál részlegébe szól a belépő. Úgy tudtam, hogy egy nagy fürdő van Hajdúszoboszlón, így nem is kérdeztem rá. Óriási hiba, hogy ez nem volt egyértelműen feltüntetve a kuponon, de telefonos foglaláskor sem jelezték felénk ezt a nem elhanyagolható információt.
Tehát kaptunk egy ingyen belépőt a szomszédos hotel termálfürdőjébe, de megmondom őszintén nem használtuk fel.
További turpisságok: a csomagban szerepelt egy 10%-os kedvezmény az Aquaparkba, a csúszdaparkba. Azonban ahhoz, hogy bemehessünk a csúszdaparkba, meg kellett vásárolni a strandbelépőt is, amire persze már nem járt a kedvezmény.
A lényeg, hogy papíron sok kedvezményt kaptunk, de valójában nem kaptunk semmit.
Sajnos azt vettük észre, hogy a recepciósok nem álltak a helyzet magaslatán. A legnagyobb hiba azonban kijelentkezéskor történt. Mivel előre fizettünk, így már csak IFÁ-t kellett kifizetnünk, azonban a recepciós hölgy nem így látta és közölte, hogy szíveskedjek 70.000 Ft-ot kifizetni. Majdnem dobtunk egy hátast, de inkább nem tettük, hanem gyorsan bemutattuk a befizetést igazoló dokumentumokat. A hölgyet nem igazán sikerült meggyőznünk. Végül feladta és szólt a felettesének, aki megnézte a számítógépen a tranzakciókat és az általunk kinyomtatott dokumentumokat és közölte, hogy minden rendben. Fellélegeztünk, kifizettük az IFA-t és távoztunk is. Nagyon súlyos hiba!!! Ki akartak fizettetni olyan összeget, amit már egyszer kifizettem és még elnézést sem kértek! Ha nem nyomtatjuk ki a dokumentumokat akkor mi történik?
További negatívum a szakadt törölköző volt. Úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos hotel ezt nem engedheti meg magának.
A feketeleves után nézzük a pozitívumokat, mert azért szerencsére voltak. Mini apartmanban szálltunk meg, minden rendben volt. Volt mini konyha, mikró, mosogató, de nem használtuk mert teljes ellátásunk volt. Még volt légkondi is, aminek örültünk mert nagyon meleg volt.Tehát szoba rendben.
Ami az éttermet és ételeket illeti, bőséges választék, finom ételek. Nem tudok rosszat mondani a konyháról, 5 napot töltöttünk itt, de mindig finom ételeket fogyasztottunk. Az ebéd volt egy kicsit szegényesebb adag, de a reggeli és a vacsora viszont svédasztalos volt. Tehát nem éheztünk. A felszolgálók nagyon figyelmesek voltak, le a kalappal! Valójában a személyzetnek 5-öst adtam volna, de sajnos a recepció lerontotta a pontszámot.
Összeségében a négy csillag túlzás, mivel a wellness részleg nagyon szegényes egy ekkora hotelnek. Egy jakuzzi, illetve egy-egy infra és finn szauna. Ezek egyikébe sem sikerült bejutnunk. Viszont a kinti medence nagyon tetszett.
Hogy ajánlom-e másoknak a hotelt? Igen, de az lenne a tanácsom, hogy ha előre fizetnek,akkor védjék le magukat! Nyomtassák ki az átutalást igazoló dokumentumokat, mert lehetnek meglepetések. Ha jár ingyen belépő, kérdezzék meg, hogy melyik fürdőbe, stb.
Ezektől a hibáktól eltekintve jól éreztük magunkat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Panoráma Wellness Apartman Hotel további értékelései

2019.01.18a párjával
Átlagos
A szálloda jó helyen van, a gyógyfürdő pár perc alatt elérhető. A szálloda és a szoba is tiszta, modern berendezésű. A dolgozók segítőkészsége változó. A reggeli amiből választhatunk különböző elnevezésű, mégis nem azt kaptuk a tányérra, amit a leírás szerint kellet volna.A vacsora mennyisége,...
2019.01.17a párjával
Átlagos
Jó elhelyezkedés, tisztaság. A személyzet (a portánál aki fogadott) nem igazán volt segítőkész, kedves. Az éjjeliszekrényen valóban (ahogy egyik véleményező írta), nagyon alacsonyan van a lámpa, így lehetetlenség volt kényelmesen olvasni. A reggelinél kevesebb "menü" is elég lenne, mert a...
2018.09.06családjával
Gyenge
A "panoráma" az alattunk levő garázslejáró és egy idegesítően zúgó gépház volt.Ez hagyján, a falhoz tolt ikerágy egyikére tornamutatvány árán lehetett lefeküdni. Egy éjjeliszekrény, azon alacsonyan a lámpa, így olvasni sem volt kényelmes a gyenge világítás miatt. a fürdőszobában fogas nem volt,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Párom féláron
Párom féláron
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval