Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Majdnem tökéletes. De.

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel KóspallagSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag a térképen

2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csodálatos környezetben található ez a hangulatos hotel, a személyzet udvarias, az ételek finomak, az egész hely majdnem, de tényleg majdnem tökéletes. Csakhogy ott van az a bizonyos "de"...

Megérkezésünk napján nem volt huzat a takarókon. Jó illatuk volt, így nem szóltunk, de másnap, a takarítás után láttuk, hogy felkerült a huzat, tehát tényleg elfelejtették először. Azért egy négycsillagos helyen ez ciki.

Páromnak egy S-es, nekem egy M-es fürdőköpenyt készítettek be a szobába. Nem tudom, mi alapján, az ujja a könyökömig ért, az övet meg a mellbimbóim magasságában tudtam megkötni. Lementem a recepcióra, hogy cserét kérjek (ez első nap volt, délután 5 körül) de a recepciós azt mondta, hogy ezt ma már nem tudja kicserélni... Másnap kicserélték, minden jó, ha a vége jó, de jobb lett volna, ha már első nap van egy XXL-es fürdőköpenyem.

Alapos, profi szakember által végzett darázsirtásra volna szükség, mert nagyon zavaróak, különösen az étterem külső részén. Próbálkoznak a sok helyre kirakott darázscsapdákkal, de a jelek szerint ez nem elég. Egyik bele is szállt a párom üdítőjébe, a felszolgáló becsületére legyen mondva, hogy készségesen hozott egy frisset.

Első nap délután a jakuzzi le volt fedve, bosszankodtam is, hogy miért nem üzemel. Aztán már sötétedés után láttam, hogy egy nagyobb társaság használja, reménykedtem, hogy akkor másnap üzemelni fog. Hát üzemelni éppen üzemelt, de a vízből hiányzott vagy tíz centi, így a felső fúvókák a levegőbe spriccelték a vizet. A víz tetején képződött hab halványdrappos színe pedig nem csábított a beülésre.

A "csendszoba" elnevezésű helyen hangosabb a wellnesses-nyugtatós zene, mint a wellness többi részén, pedig azt hittem, egy csendszobában majd csend lesz.

A külső medence körüli műanyag székek némelyike törött, kopott, elszíneződött, cserére szorul. A medence-bár nem üzemelt, pedig jól esett volna egy hideg sör, egy koktél, vagy egy kávé.

Érdemes volna a hotel vezetőségének elgondolkodnia azon, hogy gyerekmentes heteket tartsanak. Amikor mi ott voltunk, a wellnesst pont nem lehetett kikapcsolódásra, felhőtlen pihenésre, feltöltődésre használni a visítozó kölykök miatt. Ez csak javaslat, nem kritika, hiszen senki nem mondta, hogy a hotel felnőttbarát lesz.

A kisvasutat sajnos nem tudtuk kipróbálni, mert csak péntektől vasárnapig jár, ez mondjuk nem a hotel sara, de bosszantó volt.

Lényeg a lényeg: jó volt ott, és visszamennék, de egy kis odafigyeléssel lehetne ez tökéletes is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel további értékelései

2018.02.23a párjával
Februárban egy erdei wellness szállodát választva mire vágynánk a legjobban? Napsütésre és havas tájra,nem? Megkaptuk. Aggódva közeledtünk a 12-es úton, ragyog a nap, de hó sehol. Kóspallag után az erdő hóval borított, az út is havas, jeges, izgalmas a lefelé tartó kocsik kerülgetése....
2018.01.22a párjával
Szörnyű
A rönkház panorámás superior szobájának tisztasága egyszerűen kritikán aluli! A fürdőszoba ahol csak lehet vízköves,a sarkokban vastagon áll a kosz bogártetemekkel díszítve. A lefolyóban csomókban állnak a hajszálak, a zuhanyzó penészes, a zuhanykabin rohadásnak indult. Az ágyneműhuzat tele...
2017.10.18gyerekekkel
Kiváló
Szeptember elején jártunk a szállodában, 3 nagy gyerekkel, így összenyitható, családi szobát kértünk. A hotel felé vezető út igen vadregényes, hangulatos erdei aszfaltos út. Érkezésünkkor kellemes csend, nyugodt környezet, gyönyörű rönk épület fogadott minket az erdei tisztáson. A recepción...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval