Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyszer kihagyhatatlan...)))

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő MezőkövesdZsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd a térképen

Érdekes 2023. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ingyenes parkoló, ami bár fullos volt délután háromkor, mikor odaértünk, de mi a bejáratnál/kijáratnál megkérdeztünk három családot, aki kiment, hogy kocsival vannak-e? Szóval tiz perc alatt volt parolónk! Beálltunk a helyükre...! 4500 a felnőtt egész napos jegy , amiben benne a csúszda park is, és hát...még felnőttként is megéri...))) Nagyon jók a csúszdák, tényleg!
Nagy hely, kicsit lepukkant, de abszolút szerethető!!! Az borzasztóan tetszett, hogy vannak a strandon olyan helyek a szélén, ahol szó szerint tiz méterre vannak a legközelebbi türülközők...))) Ideális pihenő helyek!!
A főbejárattól jobbra a strand végében lévő büfék közepén mindig van egy főzelék+feltét 1500 forintért, ami egy szelet kenyérrel ideális stradkaja, én mindig azt eszem. De amúgy ott 1500 egy akkora sajtos-tejfölös lángos is, ami alig fér a tálcára. Sört mindig kell vinni hűtőtáskában, jégakkuval, ha erre igény van, mert 900 ft egy dobozos sör! Amúgy nagyszerű kikapcsilódás, A termál vizes medencék kicsik ugyan, de nem zsúfoltak, szóval mindig van bennük egy kényelmes hely. Van buborékos élménymedence is, de az csak kihalálos alapon, vagy hat óra után elérhető. ..Egy nagyszerű ,egész napos élményt kapunk 4500 forintért! Én mindnkinek ajánlom! Én imádtam!
Milyennek találod ezt az értékelést?

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő további értékelései

2023.12.09családjával
Kihagyhatatlan
Kellemes 2 napot töltöttünk itt kizárólag a gyógyfürdő miatt. Változatos hőfokú kinti-benti gyógymedencék, élményelemek sora, jó hangulatú csupa napfény medencetér. Az impozáns 33 m-es uszodát csak megcsodáltuk.
2023.04.20a párjával
Átlagos
A gyógyfürdőben voltunk csak, erről tudok véleményt mondani. A gyógyvíz kiváló, a tisztaság megfelelő. Nagyon jók a büfék, jó a választék, pénztárcabarát árakkal. Maga a fürdőtér nem túl szép, csak természetes fény van, ezért borult időben olvasni sem tudtunk. Ami nagyon kényelmetlen, az öltözők...
2022.02.08a párjával
Kihagyható
Sajnos nagyon lepusztult benyomást kelt a fürdő. Hiányzó csempék, hulló vakolat, elavult karszalagos rendszer.Ez mondjuk a belépők árán nem látszik. A 2500-as belépő és a szaunavilág 2500 ft-os felárába már "nem fér bele" a benti úszómedence használata, ami még + 1000 ft. Úszósapka kötelező, de...
Népszerű szállások a környéken
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2024.09.01-ig
Fenyő Panzió Mezőkövesd
23.600 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval