DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
161
1793
977
0
6
9830

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Egyszerű hely kedves kiszolgálással, alacsony árakkal és átlagos ételekkel -

Demény Étterem Tura

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 20.
A Demény étterem, ahogy néztem, Tura első számú vendéglátó egysége. Egyszerre menza és étterem. A kínálat meglehetősen széles. Erősen dilemmáztam, hogy halászlét kérjek vagy valami menzaételt. Végül az utóbbi mellett döntöttem, zöldborsófőzeléket rendeltem fasírttal (850) és egy somlóit (490).
Megosztom
Kiváló kínai "tapas-bár" -

Made In China Budapest

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 20.
Amikor a Wesselényi utca és az Akácfa utca sarkán nyitott új kínai éttermet az ember kívülről meglátja, az első gondolata az, hogy itt bizony komolyan veszik a vendéglátást. Betérve ez a benyomás csak erősödik. Az üzletvezető úgy teszi a dolgát, hogy abban hiba nincs, felkészült, magabiztos, udvarias, kiválóan kommunikál, minden kérdésre vagy felvetésre meggyőző, hiteles választ ad.
Megosztom
2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendkívül hangulatos minden egység, kiváló sütiket, színvonalas szendvicseket kínálnak elérhető áron mind a hat helyen. A kiszolgálás változó, volt jó tapasztalatom is, meg rossz is. A Madách tériben a szemüveges pultos kislány minden szempontból kitűnően végezte a dolgát, kedves volt, mosolygós, felkészült, keresve sem lehetne hibát találni tevékenységében, de hát ki akar hibát találni?
Megosztom
Londonból Prága - remek cseh söröző -

Prága Sörház Budapest

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 10.
A Gellért szállóban megrendezett In-door sörfesztivál alkalmával minden egyes belépő mellé adtak egy szórólapot, mely azt hirdette, hogy megnyílt a Prága sörház a Kertész utca 3 alatt. Először azt hittem, hogy ez a Kertész utcának a Király utcai vége, bosszankodtam is, hogy miért nem sétáltunk arrafelé aznap, de kiderült, hogy ezt az utcát a Blaha felől számozzák.
Megosztom
Ritka hangulatos útmenti vendéglő -

Régimódi Étterem Szarvas

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 10.
A Régimódi vendéglőről az ittjartam. hu-n olvastam először, magát a vendéglőt szarvasi látogatásaim során szúrtam ki. Valahogy úgy jött ki mindig a lépés, hogy nem tudtunk megállni. Amikor meg a legutóbb lett volna idő és alkalom épp nem Orosháza felől közelítettük meg várost, s mivel a hely külterületen van, nem mentünk már ki oda.
Megosztom
A fősodratú cukrászdák egyik legjobbika -

Emil Cukrászda Pilisvörösvár

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 10.
Teljesen ötletszerűen álltunk meg a fiammal a minap Garamkövesd felé utazván az Emil cukrászda parkolójában. Tetszett a beltér, a falon megszámlálhatatlan diploma, a pultban hihetetlen süti-választék, a pult mögött kedves ifjú hölgy és még kedvesebb idősebb tulaj, aki oda is ült asztalunkhoz, úgy beszélgettünk két perc múlva, mintha évtizedek óta ismernénk egymást.
Megosztom
Remek söröző -

Rizmajer Söröző Budapest

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kevés vendéglátóipari egység megnyitását vártam annyira, mint a Rízmajer sörházét. Valamelyik turné alkalmával vagy két hónapja arra is tértünk, abban a reményben, hogy már nyitva van. No, a nemrégiben végre megtörtént a várva várt nyitás. Ottjártunk idején, a Jethro Tull koncert napján, kb. 11 óra táján nem volt még nyitva a konyha, így csak a sörökről számolhatok be.
Megosztom
2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 7.
A családban, hála a Fennvalónak, már senki sem glutén-érzékeny, de volt rá súlyos eset, szerencsére a gyermek kigyógyult belőle. Ezzel együtt odafigyelek a glutén-mentes pékségekre reflexből. A Free-nek két egysége van, az egyik a Mamut hátánál, s másik itt, a Dob utcában. A belső térbe kitett fotók szerint pályamódosítást megejtett családanyák alapították a pékséget.
Megosztom
Csúcskávé és nemcsak -

London Coffee Society Budapest

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 7.
A London Café Societynek igencsak jó híre van, kiírtam magamnak már egy ideje valamelyik kalauzból vagy a Magyar Konyha Top10-ből vagy a Gault Millau-ból vagy mindkettőből. Igen szép a választék, nem túlzott, de jól összeválogatott. Jómagam kávét kértem (600 forint, ez alighanem rekordár ebben a minőségi kategóriában is, a csúcskávékat 280 és 550 forintért láttam eddig árulni), ami nagyon jó volt, beteljesítette az egyébként igen magas várakozásaimat.
Megosztom
Remek kis hely! -

Café Analóg Budapest

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 25.
Az Analóg kávézó már csak azért is rokonszenves, mert szeretek mindent, ami egy régebbi, megélt időszakot hoz vissza. Szeretem a tárcsás magnót, a kazettás magnót a bakelit-lemezjátszót. S bár elég keveset fotóztam filmes géppel, szeretem, hogy vannak akik még ma is ezzel foglalkoznak, mint például az Analógot üzemeltető fiatal csapat.
Megosztom
180 oldalon / 1793 találat


TérképX