DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
158
1724
905
0
6
9437

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
A rétesek világában kedvencem a mákos, de azon belül különösen azok, ahol a mák édességét valami savas gyümölccsel ellensúlyozzák. Talán a legjobb ezek közül a meggyes mákos, de jó az almás mákos (végül is a flódni is erre épül, csak kiegészül az ízkép a dióval), a tökös mákos.
Megosztom
Korrekt kocsma, vadnyugati dizájn -

Colorado Sörbár Budapest

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
A Colorado sörbárba tavaly a Vince Wine Show idején ültünk be egy kedves séf barátommal egy sörre. Mint neve is sugallja, a western témára épített kocsma ez. Az italfront kommersz, akad néhány jó tömény (Panyolai pálinkák) és bor (Frittmann, Feind). Nekünk a beltér bejött, a kiszolgálással sem volt gond. Egy-egy pohár Staroprament ittunk, ez még a nagyipari sörök közül talán a legjobb.
Megosztom
Szuper hely -

Mucika Bar Budapest

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
A Mucika bár egy rendkívül dizájnos hely, ahová egy igencsak embert próbáló nap legvégén mentem be, amikor már sem enni, sem alkoholt inni nem kívántam. Viszont örömmel láttam, hogy tartanak mustot, azaz bio-szőlőlevet, abból ittam két decit. Potom 300 ft volt. Ha lett volna még „alkoholkapacitásom”, akkor a Pannonhalmi Apátsági Sörök közül választottam volna egyet, merthogy azt is tartanak.
Megosztom
Vagány, igényes egy témájú hely -

2 Spaghi Ráday Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 2 Spaghi egy remek egytémájú hely. Frissen gyúrt remek pastakat készítenek, a kiszolgálás is nagyon kedves, a beltér puritán, egyszerű. Mivel sietős volt a dolgom, egy tiramisut kértem elvitelre (kis adag 390 ft, ezt egyébként sokkal jobban szeretem, mint a kétszeresét a duplájáért…) azzal, hogy a gyermekek majd örvendeni fognak neki otthon.
Megosztom
Remek fősodratú cukrászda -

Nándori Cukrászda Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
A Gault Millau kalauz 2017-es kiadványának bemutatóján a kalauz kiadóvállalatának elnöke Comme de Cherize (remélem jól írtam) azt mondta, hogy a világ három jelentős étteremkalauza a Michelin, a Gault Millau és a Tripadvisor. Egyben azt is hozzátette, hogy ezutóbbi esetében az értékelések 40% befolyásolt értékelés.
Megosztom
Remek, hangulatos gyorsétterem -

Soupasta Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 13.
A Soupasta az osztódással gyarapodó „All American Street Food” nevű egységnek az egyik utóda. Ők vitték tovább részben a nevet, odaillesztve a Soupasta mellé, a másik egység a helyet őrizte meg és Almásy bisztró néven funkcionál. A pultos kommunikatív, kedves, törekvő, egyébként is az nagyon jót tesz egy helynek, ha az üzletvezető-tulaj maga áll a pultban.
Megosztom
2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 13.
A Kemence pék Kossuth Lajos utcai egysége pozitív emlékként maradt meg bennem, így amikor beleakadtam a Ferenc körúti kirendeltségbe, gondolkodás nélkül bementem, majd némi hezitálás után kértem egy kakaós csigát és egy mákos rétest. A csiga (180 ft) inkább átlagos volt, mint jó, a rétesnek (260 ft) ízlett a tölteléke, de szárazkás volt a tésztája.
Megosztom
2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 13.
A Coffee and Bike nevű kávézót a csúcskávézók közé sorolják a hozzáértők, egy-két toplistán találkoztam is a nevükkel. Tavaly augusztusban egy kedves ismerősömmel voltunk már ott, de épp zártak és nem szolgáltak már ki. El kellett teljen fél év mire újra próbálkoztam. Szerencsés véletlen volt, hogy egy régi jóbarátommal akadtunk össze, aki abban az utcában lakik, mint kiderült.
Megosztom
Jó kis kávézó, nekem nagyon tetszett -

Medika Café Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 13.
Ne legyünk hímsoviniszták alapon a Medikus kávézó tulajdonosa nyitott egy Medika nevű kávézót is.  Volt oly szerencsém, hogy épp őt találtam a pultban, s kellemesen elbeszélgettünk. Mondta is, hogy ritkán ugrik be, de most kénytelen volt, így aztán az árakat többnyire telefonon kérdezte meg. Tetszett, hogy tartanak Bükkaljáról pezsgőt, a Mezei pincészettől, Tiborddarócról.
Megosztom
2016. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 13.
A Legelő salátabár már egy jó ideje a listámon volt, midőn tavaly februárban betértem ide. Igényes salátákat és hasonlóképpen igényes szendvicseket kínálnak modern letisztult környezetben. A kiszolgálás korrekt, udvarias, nem az a totál szívélyes fajta, inkább személytelennek mondanám. Jóindulattal 4 pont.
Megosztom
173 oldalon / 1724 találat


TérképX