DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
159
1784
953
0
6
9785

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Remek kis hely! -

Café Analóg Budapest

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 25.
Az Analóg kávézó már csak azért is rokonszenves, mert szeretek mindent, ami egy régebbi, megélt időszakot hoz vissza. Szeretem a tárcsás magnót, a kazettás magnót a bakelit-lemezjátszót. S bár elég keveset fotóztam filmes géppel, szeretem, hogy vannak akik még ma is ezzel foglalkoznak, mint például az Analógot üzemeltető fiatal csapat.
Megosztom
Egyszerű kocsma -

Szeszmenhely Lakitelek

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 21.
A Szeszmenhely Lakitelek egyik kultikus kocsmája, a falakat és a plafont nádborítás fedi, a belső tér barátságosságához az is hozzájárul, hogy a kocsmákban megszokott hideg csempe helyett hajópadlószerűség van a talpunk alatt. Tartanak biliárdasztalt és csocsót is. A kocsma befogadóképessége elég nagy, több termük is van.
Megosztom
Gyengécske, érdektelen kocsma Battonyán -

Gabriella Eszpresszó Battonya

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 20.
A Gabriella eszpresszó Battonya megmaradt kocsmának egyike. (A városkában tett tavaly novemberi látogatásunk alkalmával emlékezetem szerint négy bezárt kocsmát számoltunk össze. )
Szombaton délben meglepően nagy élet volt idén januárban megejtett battonyai utam alkalmából, pedig a hely erre nem különösebben szolgál rá: hangulata érdektelen, az árak kedvezőek, akárcsak a többi helybeli kocsmában, a választék pedig szokásosan kommersz.
Megosztom
Jó kis hely Battonyán -

Nemzeti Söröző Battonya

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 20.
A Nemzeti söröző battonyai viszonylatban egész jó hely. Vannak fősodratú süteményeik, ezek közül kértem egyet. Sajnos, elfeledtem a nevét, csokival borított piskótalapú, krémes süti volt, 220 ft, ahhoz képest egész jó. Jóbarátom vettem egy 70%-os csokiból készült szerencsi csokiválogatást, kicsit sokkolt az ára – 2000 ft, tény, hogy a gyerekek örvendtek neki és jó is volt abszolút mércével mérve.
Megosztom
Harmatgyenge kocsma, még száraz fehérbor sincs -

Alibi Söröző Battonya

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 20.
Az azért ledöbbentő, amikor egy kocsmában nem egyszerűen harmatgyenge a száraz fehérbor, amiből az ember egyéb híján inna egy fröccsöt, hanem egyszerűen nincs. Magyarán valódi fröccsöt, aminek ugyebár alapjáraton az alapanyaga a száraz fehér vagy száraz rosé bor, egyszerűen nem lehet inni. Hát ez a helyzet az Alibi sörözőben Battonyán.
Megosztom
Hangulatos, szeretnivaló presszó-cukrászda Lakitelken -

Anna Presszó Lakitelek

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 9.
Az Anna presszó az egyik legjobb hely Lakitelken. A kiszolgálás kedves, a beltér hangulatos, az árak nagyon barátságosak. Kóstoltunk háromféle rétest, ezek ízletesek, háziasak voltak, ittunk egy deci Gróf Nagyrédei bort (itt Bárdos Benjámin volt a főborász, talán ma is az, több ízben jelölték az Év Bortermelője titulusra) valamint kértünk még egy hidegkomlós Drehert, amit a nagyipari sörök doméniumán belül a legélvezetesebb nedűnek tartok.
Megosztom
Egyszerű kocsma Lakitelken -

Csillag Presszó Lakitelek

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 9.
A Csillag presszó egyszerű, őszinte kocsma Lakitelken. Számomra fontos erénye volt, hogy adnak piccolo sört is, nem tudom, min múlik, vélhetően az üzletpolitika része, de azt vettem észre, hogy Borsodiból, amit itt is csapolnak kap az ember két decit, Soproniból nem kap. A piccolo borsodi 150 forint volt, (ha többet kérünk valamivel jobban járunk, 200 ft a 3 deci, 300 az 5 dl) és iható.
Megosztom
Jó kis útmenti bár Lakitelken -

Drink 46 Lakitelek

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 9.
A Drink 46 a nem különösebben fantáziadús nevét arról az útról kapta, melynek mentén fekszik s melynek átmenőforgalma biztosítja a közönségét. Jó nagy parkolójuk is van, másképp aligha tudnak működni. A kiszolgálás kedves kommunikatív. A szokásos kommersz italokat kínálják, minden műfajban, olcsón, szóda 10 ft, sör (fél literes) 270-300 között, beleértve a Becks-et s a Stella Artoist-t is, egyedül a Staroprament 380, capuccino 250, forró csoki 350.
Megosztom
Remek étterem Lakitelken -

Tőserdei Pálinkaház Étterem Lakitelek

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 9.
A nemrégiben Lakitelken járva alkalmam volt a Honti Attila helybeli vállalkozó által életre hívott modellértékű étterem, a Tőserdei Pálinkaház kiváló ételeit megkóstolni.
Megosztom
Hangulatos borozó kommersz italokkal -

Pince Borozó Székesfehérvár

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 7.
A pinceborozó egy nagyon hangulatos hely Székesfehérvár szívében. Megszokott kommersz italokat kínálnak, igényesebb sörösüvegek csak dekorációt képeznek, persze üresen. Sajnos csak aromás teákat tartanak, így aztán abból kérek egyet (250 ft), méz hivatalosan nincs, a pultos srác ad a sajátjából.
Megosztom
179 oldalon / 1784 találat


TérképX