DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
162
1809
1007
0
6
9915

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Kiemelkedő borszaküzlet és borbár -

TasteVino Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 14.
A Taste Vino Sopron központjában egy színvonalas borozó-borszaküzlet. A tulajdonos kommunikatív, kedves, a választék impozáns. A borok mellé adnak étkeket is. Sajnos nem volt már étvágyunk, mert több helyen sikerült hatékonyan elverjük, így aztán egy csokoládét vettünk, Luka Enikő kiváló soproni borász hölgy kékfrankosával készült Harrer csokoládét.
Megosztom
Remek hely Sopron szívében -

Dió Sarki Fűszeres Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 14.
A Sarki fűszeres egy szeretnivaló kávézóval egybeépített delikátbolt, ahol kedves a kiszolgálás, minőségi a választék, megnyerő a belső tér kiképezése, korrektek az árak. Épp egy német hölgy volt előttünk, mindenféle kézműves sajtot kóstolt, majd vásárolt belőlük kis darabokat. Kivártuk, érdemes volt. Rendeltem egy zeller-cékla-répa frissen préselt levet.
Megosztom
Remek kávézó Sopron szívében -

Kultúrpresszó Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 12.
A Kultúrpresszó méltán viselheti e nevet. Valóban kulturált hely, ahol még az étlap és itallap is a kultúrát terjeszti, remek kis írást olvastunk benne 1933-ból a vidéki és a fővárosi éjszakai élet különbözőségéről. A kávé új hullámos, remek, ez is volt a cél, mármint hogy megízleljük a „fekete levesüket”.
Megosztom
Átlagos pékség -

Friss Pékség Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Friss pékség nem okoz meglepetést sem pozitív, sem negatív irányban, a stabil kommersz, puffasztott választékot hozzák, Zigzag kollegina ezeket nevezi albán pékségnek, vélhetően nem alaptanul. Olyanok, mint a klónok, bárhol az országban. Minden esetre vettem egy sajtos meg egy tepertős pogácsát (330 ft volt a kettő), átlagos volt mindkettő.
Megosztom
Kiemelkedő borszaküzlet és pezsgőbár -

Natura Vinotéka Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 12.
A Natura vinotéka egyik legkellemesebb soproni élményünk volt. Ez voltaképpen egy borszaküzlet, de van pár asztaluk, ahol helyben is lehet fogyasztani – pezsgőt. Több komoly tételt is nyitva tartanak, többek között Kreinbacheréknek a sokak által legjobbnak tartott brut pezsgőjét, mi inkább helybelit Kurt Taschner Chardonnay pezsgőjét választottuk, ami kifejezetten finom volt.
Megosztom
Hangulatos családi kifőzde-borozó -

Stubi Borozó Kisvendéglő Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 11.
A Stubi borozó egy nagyon hangulatos családi kifőzde, gerendás mennyezettel, Nagy-Magyarország térképpel, több, már elhalálozott munkatárs (tulajdonos? ) fotójával a falon. Mi csak egy Unicumra tértünk be, sajnos sima nem volt, így aztán szilvásat kértünk, ami édesebb annál, mint amit mi szeretünk a keserű-ital műfajban, de azért legyűrtük.
Megosztom
Gyengécske hely -

Töpike Bár Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 11.
A Töpike egy akár hangulatosnak is mondható hely, apró pincével, mely ugyan dohos, de azért csak elüldögél itt az ember, a dohot meg patina illatanyagban megjelenő arcának becézi magában. A kiszolgáló cseppet sem kedves, arca nem rezdül, akkor sem amikor barátságosan kedélyeskedem az almafröccsöm rovására, a továbbiakban sem mutat semmiféle pozitív érzelmet.
Megosztom
Remek hangulat, barátságos árak, színvonalas sütik -

Nelson Pub Étterem & Cukrászda Hajdúszoboszló

2017. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 10.
A Nelson cukrászda egy komplexum része, van ott pub, étterem, hotel is. A hangulat olyan, mint egy autentikus angol pubban, ergo nagyon otthonos, hangulatos, vendégmarasztaló. A kiszolgálás jó, az árak barátságosak. Egy narancsos csokimousse desszertet ettünk (390 ft), nagyon szép, dizájnos volt, ízre is jónak találtunk, a cukrot fogtuk volna kicsit vissza.
Megosztom
2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 9.
2013-as látogatásom óta valahogy úgy hozta a sors, hogy tavaly és tavalyelőtt is meglátogattam az Aqua Sol hotel éttermét. Mindkét esetben az a la carte étlapról választottunk. Tavalyelőtt meglepően gyenge formáját mutatta a hely, erről nem született beszámoló, most már nem is fog. Tavaly nyáron viszont nagyon kellemes meglepetés volt szinte minden tányér.
Megosztom
Kiváló hely - izgalmas ízek, szép tálalás -

Erhardt Étterem & Borpince Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 9.
Sopron legjobb étterme évek óta az Erhardt panzió és étterme, legalábbis a Gault Millau kalauz szerint. Mi a nemrégiben körbejártuk a város néhány helyét és hasonló következtetésre jutottunk, persze úgy, hogy maradt még több tucat hely kipróbálatlan. A beltér barátságos, otthonos, elegáns, de ugyanakkor nem merev, a kiszolgálás udvarias.
Megosztom
181 oldalon / 1809 találat


TérképX