DEndre étterem értékelései

Értékelései
17
163
1823
1029
0
6
10014

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 18.
A Maláta sörözőről úgy nézem, hogy három éve írtam, a hely azóta jelentősen fejlődött, egyike országos szinten a legjobbaknak. Évente többször is megfordulunk ezen a helyen, mert itt minden rendben van, az árakat is beleértve. A legutóbbi értékelésem óta megnyitották a belső termeket is, azok is megnyerőek, hangulatosak.
Megosztom
Remek lángos a piacon -

Lángossütő Kiskunfélegyháza

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 15.

A piaci étkezés egyik méltán legnépszerűbb műfaja a lángos. A Kiskunfélegyházi Béke téri piac lehangolóan néptelen volt ottjártam idején. Nyitva volt viszont a lángossütő, a mellette levő halsütő sajnos nem, úgyhogy beértem egy lángossal, ami finom volt, mondhatni kifogástalan, jóízű és jó állagú. Sima fokhagymásat kértem.
Megosztom
Remek reggeliző -

Marcella Budapest

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ember néha meg kell hozzon fontos életvezetési döntéseket. Ilyen volt az is, hogy lemondok arról, hogy valaha visszaszerezzem Budapesten a gasztro-királyságot. Ugyanakkor megemelem kalapom Zigzag kollegina alapossága és szorgalma előtt. Annál is inkább, hogy érződik, komolyan veszi önként vállalt feladatát és messze részletesebben mutat be minden helyet, mint a kötelező 300 karakter.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Kiskunfélegyházán járva, gondolta eszem valahol egy rendes ebédet, ahol gyorsan megkapja az ember, amit kér. Az Önkiszolgáló étterem, mely egy Fornetti üzlettel van egybeépítve, megfelelőnek tűnt. Dilemmám volt, hogy halászlét egyek, rántott pontyot vagy pacalpörköltet. Végül a dilemmát úgy oldottam meg, hogy fasírtot kértem lencsefőzelékkel és savanyúsággal.
Megosztom
Korrekt kocsma -

Forint Söröző Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 11.
Forintos
Tavaly júliusi miskolci kocsmaturnénkat a Forintos sörözőben indítottuk, nem is tudnám megmagyarázni miért nem írtam még róla. A beltér kifejezetten hangulatos, csak a plazmatévé ront rajta, az italkínálat kommersz, a kiszolgálás átlagos. Ittunk két piccolo Borsodit (ha jól nézem a képeket, három decis pohárba adták a két deci sört, ezekre nüanszokra nehéz emlékezni háromnegyed év távlatából) meg egy kávét.
Megosztom
Jó kocsma, helyi borral -

Bacchus Borozó Lakitelek

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
Mindig megvan annak hangulata, amikor egy kocsmában a hely tulajdonosának sörét, borát vagy pálinkáját ihatjuk. Sajnos ez messze nem általános modell. A lakitelki Bacchus a ritka kivételek egyike. A beltér akár hangulatosnak is mondható, lambéria, gerendás mennyezet, amit meg tovább szépít a kedves pultos és az, hogy helyi bort ihatunk potom pénzért, zavarba ejtően kedvező áron.
Megosztom
Pizza házhoz - jó áron -

PizzaBox Lakitelek

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
A Pizza boksz Lakiteleken belül méltán népszerű egység, egyelőre házhozszállításra specializálódtak. Mint megtudtuk, tervben van a beltér helyben fogyasztás céljára való kiképezése. Forgalmaznak kiváló natúr gyümölcsleveket is baráti áron. A pizzák is jó néznek ki, ízletesek és áruk is kedvező. A kiszolgálás nagyon kedves, udvarias, szívélyes.

Megosztom
Átlagos bár -

Olimpia Bár Lakitelek

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
Az Olimpia egy átlagos presszó-kocsma Lakitelken. A választék a megszokott, nem okoz meglepetést sem a töményfront, sem a borok, sem a sörök műfaja. A beltér sem különösebben hangulatos, a kiszolgálás viszont ottjártunk idején kedves volt. Egy mátrai rosé fröccsöt ittam Bárdos Benjámin Gróf Nagyrédei sorozatából. A rosé fröccs nagy divat, de attól még jó lehet.
Megosztom
Kissé túlárazott hely csodás környezetben -

Sörkert (Avalon Park) Miskolctapolca

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
Az Avalon sörház az Avalon központon belül működik, rendkívül hangulatos környezetben. Maga a hely is kifejezettne jó atmoszférájú. A pincér okoskodik sörügyben, egy általunk ismert nedű színét illetően, persze nincs igaza, de fő a magabiztosság. Nem kevesen vannak, akik ezzel próbálják járatlanságukat leplezni.
Megosztom
Korrekt-átlagos eperfagylalt mű-íz nélkül -

Éden Cukrászda Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
Van, amikor az ember előre tudja, hogy nem lesz nagy élmény egy hely, de azért csak kipróbálja. Így voltunk mi az Éden fagyizóval tavaly júliusban. Ránézésre is sejteni lehet, hogy itt ételfestékkel dolgoznak, nem volt bizalomgerjesztő a pult. Ahhoz képest örvendtem, hogy az eperfagylaltban nem éreztem a szintetikus aromát, persze a friss eper kicsattan ízét sem.
Megosztom
183 oldalon / 1823 találat


TérképX