Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vasárnapi ebéd

Cadran Pizzéria Pub RáckeveCadran Pizzéria Pub Ráckeve a térképen

Átlagos 2015. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. május 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnapi ráckevei kirándulásunkkor tértünk be a családdal (2felnőtt+2fiú 7,5-4,5 éves) az étterembe. Jártam már korábban haverokkal is, de akkor csak pizzáztunk, rendben volt/van a hely. Szépen ízlésesen berendezett, kertben kerestünk helyet, nem találtunk fogadóbizottságot, bár a hátsó bejáraton érkeztünk! Majd minden asztalnál ültek, de nem voltak többen 15-20 főnél. Felszolgáló is megérkezett, de azonnal közölte, hogy sokat kell várni ~40 percet (hát ez a McD-ban sok, egy étteremben ez normális, így hát "bevállaltuk.Felszolgálónk kissé fáradt volt, ezt többször is megbeszélte az utánunk jött szomszédos asztaltársasággal, "tele volt a hócipője". Türelmesen kivártuk az ételeket, leves ~25 perc Gyümölcsleves (túlságosan savanykás volt, gyerekek nem nagyon szerették), Hagymaleves cipóban-finom volt és Húsleves (finom volt, csak a főtt hús száraz volt, csirkemell csíkok), Közben felfedeztük a játszóházat ahol jól elvoltak a gyerekek... Kicsit nehezen viseltük, hogy az utánunk érkező szomszédos asztal előbb kapta meg az ételét, mint mi, pedig ugyanúgy Cipós leveseket kértek... Limonádét kértünk nem ízlett, túlságosan savanyú volt az epresnek meg volt vmi mellékíze, lehet vmi szirup!újabb közel 40 perc után jöttek a főételek, melyek finomak voltak különösen a Burrito, desszertet már nem kértünk, sajnos, mert a főutcán lévő fagyizóban katasztrófális, bár kétség kívül hatalmas (10dkg/gombóc) fagylaltokat kóstoltuk, de szörnyű élmény volt így kidobtuk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos

Cadran Pizzéria Pub további értékelései

2023.07.28családjával
Kiváló
A felszolgáló kedves és türelmes volt, a kiszállítás gyors, a pizzák fenségesek. Jelenleg a legjobbak a környékről Lehet ezt még fokozni? Köszönjük, fogunk még rendelni.
2022.06.13családjával
Kiváló
Meglepöen gyorsan kaptuk meg a rendelésünket,ahoz képest amire számitottunk mert teltház volt.A minöség kiváló,ehez mérten az ár érték arány abszolut rendben van.A közelben van parkoló,annak ellenére hogy a városközpontban van az Árpád hiddal szemben.Szép ,rendezett ,tiszta és a felszolgálás is...
2021.08.29családjával
Szörnyű
K... [moderálva - a szerk.] sokára hozták a kaját szabad helyek ellenére elküldik a vendégeket!a halászlé szinte ehetetlen!
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval