Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem minden arany, ami fénylik

Camelot Középkori Étterem SiófokCamelot Középkori Étterem Siófok a térképen

Gyenge 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szép, drága, cserébe felejthető.
Amennyire jót vártam, annyira csalódás volt ez a hely.
A pincérek többsége kezdőnek tűnik. Vagy itt töltik gyakorlatukat. Szétszórtak és nem is igazán illenek ebbe az étterembe -stílus, megjelenés, viselkedés-. Számomra igen furcsa látvány volt a fekete sportcipő világítóan fehér Nike pipával az oldalán is. Emellett szétszórtak, figyelmetlenek.
A főétel frissen készül, ezért sokáig kell várni rá. Ezzel természetesen semmi probléma nincs. Azonban az én vacsorám nem azzal a körettel érkezett, amit kértem, párom tányérjáról pedig teljesen le is maradt. Ez akár lehetne más hibája is, de a minket kiszolgáló fiatalember sem vette időben észre.
Az árakhoz képest meglepően kisadag ételt adnak és sajnos az sem olyan, ami után az ember megnyalná mind a tíz ujját.
Vacsora közben a pincérünk többször megkérdezte kérünk-e még valamit, ami már szinte zavaró volt. Azonban miután végeztünk a főétellel, legalább 20 percet vártunk, mire valaki észre vette, hogy egy ideje már csak ülünk. Ezek után desszertet már inkább nem kértünk!! Egy kedves hölgy szedte le az asztalt és hozta ki nekünk a számlát. Ő nagyon figyelmes, segítőkész és kedves volt velünk, kár, hogy nem ő szolgált ki minket az elejétől kezdve.
Egyébként minden vendég kapott a nyakába "előkét", a mi pincérünk ezt is lehagyta. Nálunk is és a másik asztalnál is, akik nem sokkal utánunk érkeztek.
Az egyetlen jó dolog az igazi házi bodzaszörpjük, ami nagyon finom volt.
A kritikát nem rosszindulatból írtam, mi is felszolgálók vagyunk, tudjuk milyen nehéz megfelelni. Mégis úgy gondolom, ha már az ember ennyit fizet egy vacsoráért, akkor azt kapja, amit "ígérnek". Sajnos ez az étterem több ponton is elbukott, menthetetlenül negatív nyomot hagyva bennem.
Desszertet ezek után máshol ettünk. Nem tudom ajánlani senkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos

Camelot Középkori Étterem további értékelései

2016.08.16gyerekekkel
Gyenge
Családosan, kimondottan a gyerekek kedvéért jöttünk el, mert 2 éve jól éreztük magunkat és nekik is nagy élmény volt, hogy igazán nagyot lakomázhattak. Sajnos már nyoma sincsen az akkori színvonalnak. A lakoma hangulatot megalapozó nyakba akasztható védőköténykét már fel sem ajánlották. A pincér...
2016.07.25gyerekekkel
Gyenge
Régen lehet még jó hely volt, de már csak a bevétel szempont úgy látom a minőség és mennyiség rovására. Úgy készültünk hogy lakomázunk egyet Mátyás korabeli ételekből, de amikor kihozták a több személyesnek mondott tálat három hússal, 2 db nagy egészben sült krumplival, 2 db savanyú uborkával...
2014.08.04barátokkal
Kiváló
A barátainkkal voltunk vasárnap vacsora időben. Jól éreztük magunkat. A pincérek udvariasak, kedvesek, a kiszolgálás első osztályú volt. Az étel finom, és megfelelő mennyiségű volt. Az egyetlen kicsit kellemetlen dolog a szúnyogok voltak, talán ez ellen lehetne tenni valamit, de összességében...
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval