Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez egy sz*r szemét jellemtelen hely.

DinerM Étterem SiófokDinerM Étterem Siófok a térképen

Szörnyű 2017. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. június 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2017. Június 24.-én jöttünk ide társasággal. Én egy Cajun-i csirkeszárnyat rendeltem. A csirkén a rántás tipikus magyaros volt amit én nem szeretek nagyon. Cajuni fűszert csak a neve igért az ételen nem volt már rajta. Ki volt hülve. Az ize egynek elment jellegtelen volt. Fizetéskor a kiszolgáló hölgyike jo ideig ránk se nézett. Később csak odajött de átirányott egy fiuhoz(Gerihez). Fizettünk. Mit látok? Felcsaptak még 10% szervizdijat és egy olyan hambit is amit meg se rendeltünk. Normálisak vagytok???? Sunyi aljas szemét módon le akartatok huzni minket 2200 forinttal? Eszeteknél vagytok? Van ám blokk is erről a csodárol. Jelzem azt hogy szervizdijas sehol nem tüntették fel. A managernek [moderálva - a szerk.] külön üzenem:Remélem gyógyszert és kötelet veszel a pénzből te idióta szemétláda. Ha jót akartok elkerülitek ezt a trágya gányát. Undoritó mocskos banda a Diner M.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (1)
DinerM Étterem Siófok - Egyéb

DinerM Étterem további értékelései

2023.09.22gyerekekkel
Kiváló
Reggelit fogyasztottunk a családdal. Ár- érték arányban nem nyügözött le a hely, de egyébként teljesen rendben van. Finom volt minden, bőven elégséges adagok. Kedves és viszonylag gyors kiszolgálás. Kamasz fiamat teljesen lenyügözte a brutal breakfast. Utána már egész nap nem nagyon evett semmit:)
2022.08.18barátokkal
Kiváló
Rendkívül hangulatos, retro stílusú étterem a Petőfi sétányon. A Stranger Things hangulatot idéző étterem személyzete retro egyenruhában dolgozik, a belső kiállítás, a zenék, az ételek nevei és kinézete, sőt még a mosdók is mind a régi idők hangulatát idézi. Végig külföldi retro zenék szólnak,...
2021.08.18barátokkal
Kiváló
Mindenképp kötelező azoknak akik Siófokon járnak. Nagy adag étel, nagyon jó hangulat, remek íz kombinációk, nagy választék. BBC csirke mell az egyik legjobb.
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyugdíjas ajánlat
Nyugdíjas ajánlat
05.26-06.21.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval