Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kis hotel, kellemesen kikapcsólódtunk

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

2024. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. március 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szoba - 2007 - nagy tágas szoba ,kényelmes ágy, összességébe tiszta, rendezett. Kilátás kertre nem rossz (nem exrra), de zavaró, hogy nincs elválasztva más szobáktól, így könnyen átlátni egymáshoz.

Étkezés - reggelinél kimondottan finom friss péksütik, virsli, tojás, tejbegríz, felvágottak stb., az ebéd is rendben volt. Vacsorára is talál az ember finomat, de nincs óriási választék, szerintem nem is szükséges :)

Személyzet - kedves, segítőkész. Gyors ki-becsekkolás.

Wellness - a víz nem túl meleg, de ha nem fázós valaki azért lehet benne pancsolni. A melegvizes jakuzzi valóban mindig tele, nehéz kifogni, hogy bele tudjon menni az ember. A gyerekmedence iszonyat kicsi :( mi 2 éves gyerekkel voltunk, mivel hétközbe voltunk így kevesen voltak, nem volt baj, hogy ilyen pici de, túlzás gyerekmedencének nevezni. Pozitív hogy jó meleg volt a vize. Szauna résznél valóban hideg van, de a szaunák jók.

Hotel: Nekünk tetszett az elrendezés, minden jól ki van írva, könnyű eligazodni. Vannak kopotabb, leharcoltabb részek, de tiszta. A gyerekjátszó nagy, rengeteg játékkal, szépen rendben tartott.

Összességébe mi elégdettek voltunk, ár-érték arányba jó választás, főleg hétközbe nem csúfolt időszakba mert valóban nem nagy a wellness rész, sem az étterem. Gyerekeseknek nagyon jó választás, főleg nagyobb gyerekkel, vagy ha nem csak a pici medencét használja már, mi kézbe átvittük a kicsit az élménymedencébe és nagyon élvezte, nem fázott benne :) de azért ott nem meleg a víz.

Mi jól éztük magunkat, elégedettek voltunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.04.29gyerekekkel
Átlagos
A labirintus szerű folyosók,alig találtuk a szobánkat. A leg elfogadhatatlanabb a folyosó ezer éves padlószőnyegezése. Múlt századi. Szoba rendben volt,személyzet,bútorzat átlagos. Medence vize hideg. Az pozitívum, hogy zenés esteket szerveznek,és hogy központi fekvésű a szálloda. Igaz a Balaton...
2024.04.28a párjával
A párommal két éjszakát töltöttünk a CE Plaza Hotelben; tavaszi pihenés, wellnessezés céllal mentünk. A személyzet többsége kedves volt és segítőkész. A szoba kényelmes, bár a balkon és a fürdőszoba nem volt annyira hívogató, a célnak megfelelt. Az ételek viszont nagyon finomak voltak; mivel...
2024.04.27a párjával
Kiváló
A hotel nagyon szép,a szoba kényelmes és tiszta volt. A wellness részleg tágas ,jó volt a víz hőmérséklete,a szauna is szuper. A személyzet figyelmes és kedves !Az ételek finomak voltak,reggelire vártunk valami újat ,de minden ugyanaz volt mint előző nap.A masszázst ajánlom mindenkinek!!...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Hétköznapi wellness élmények (1 éjtől)
Hétköznapi wellness élmények (1 éjtől)
35.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.06.02-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval